Η Λιλ «προανήγγειλε» την μεταγραφή Οσιμέν στη Νάπολι

Gazzetta team
Η Λιλ «προανήγγειλε» την μεταγραφή Οσιμέν στη Νάπολι

bet365

Παίκτης της Νάπολι πρέπει να θεωρείται ο Νιγηριανός επιθετικός της Λιλ, Βίκτορ Οσιμέν, σύμφωνα με όσα δήλωσε και ο γενικός διευθυντής των Σκυλιών, Μαρκ Ίνγκλα – Ο Τζόναταν Ντέιβιντ έτοιμος να πάρει την θέση του.

Την γαλάζια φανέλα της Νάπολι προβάρει ο Βίκτορ Οσιμέν, όπως παραδέχθηκε και ο γενικός διευθυντής της Λιλ, Μαρκ Ίνγκλα, αναφερόμενος στο μέλλον του Νιγηριανού επιθετικού.

«Το θέμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Ο παίκτης έκανε την επιλογή του. Για εκείνον και την οικογένειά του ίσως είναι μια εξαιρετική ευκαιρία» εξήγησε ο Καταλανός παράγοντας, με την Λιλ να έχει ζητήσει 81 εκατομμύρια ευρώ (!) για τον 21χρονο Οσιμέν (18 γκολ – έξι συμμετοχές σε 38 παιχνίδια) και να μην έχει δεχθεί να συμπεριληφθεί στην συμφωνία ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός Αντάμ Ουνάς, ώστε να πέσει το ποσό.

Εφόσον ολοκληρωθεί η παραχώρηση του Οσιμέν στους Παρτενοπέι, η Λιλ έχει έτοιμη την εναλλακτική. Ο λόγος για τον Καναδό Τζόναταν Ντέιβιντ της Γάνδης (23 γκολ – δέκα ασίστ σε σαράντα συμμετοχές), για τον οποίο ο γαλλικός σύλλογος έχει προσφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα