Διπλό σωτηρίας η Σαμπντόρια, γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Πάρμα (vid)

Gazzetta team
Διπλό σωτηρίας η Σαμπντόρια, γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Πάρμα (vid)

bet365

Τεράστιο διπλό σημείωσε η Σαμπντόρια στην έδρα της Ουντινέζε και μάλιστα με ανατροπή (1-3), ξεφεύγοντας στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Γλίτωσε την ήττα με δύο γκολ στο 90+ η Πάρμα, αναλόγως και η Φιορεντίνα στο 96!

Πάνω που είχε βρει ρυθμό με δύο σερί νίκες, ήρθε η ήττα στην έδρα της σούπερ φορμαρισμένης Αταλάντα για να προσγειώσει την Σαμπντόρια του Κλαούντιο Ρανιέρι. Ωστόσο, η ψυχή που βγάζουν οι Γενοβέζοι στα τελευταία παιχνίδια μόνο τυχαία δεν είναι κι έτσι η Σαμπ επέστρεψε άμεσα στις νίκες, παίρνοντας διπλό με μεγάλη ανατροπή στην έδρα της Ουντινέζε (1-3).

Παρά το 1-0 του Λασάνια στο 37', οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Κουαλιαρέλα πριν από την ανάπαυλα και με τα γκολ των Μπονατσόλι (84', υπέροχο ψαλιδάκι) και Γκαμπιαντίνι (90+3') πανηγύρισε το τρίποντο, που την φέρνει στους 35 βαθμούς και το +6 από τη 18η Λέτσε.

Αλύγιστη Πάρμα στις καθυστερήσεις

Μέχρι και το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μπολόνια ήταν σίγουρη πως είχε σφραγίσει το διπλό με προβάδισμα 2-0 στην έδρα της Πάρμα. Αμ δε. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν τις απαντήσεις μαζεμένες και έγραψαν τρελό φινάλε, με 2 γκολ στον έξτρα χρόνο.

Κούρτιτς στο 93' και Ινγκλέζε στο 95' χάρισαν απρόσμενο βαθμό βάσει εξέλιξης του ματς στους Παρμέντσι και προσγείωσαν απότομα τους Ροσομπλού που είχαν προηγηθεί με Ντανίλο (3') και Σοριάνο (16'). Στους 42 ανέβηκε η Μπολόνια, στους 40 η Πάρμα.

Έσωσε τον βαθμό η Φιορεντίνα στο 96'

Πάτρικ Κουτρόνε, ο ήρωας της Φιορεντίνα. Η χρυσή αλλαγή του Ιακίνι στο 46' ήταν εκείνη που έδωσε τη λύση και τον βαθμό στους Βιόλα, χάρη σε γκολ στην τελευταία φάση του ματς κόντρα στη Βερόνα. Έτσι, το γκολ των «Ελλήνων» με τον Φαραόνι από το 18' έμεινε χωρίς αντίκρισμα και χάθηκε η ευκαιρία να φύγει με το διπλό από τη Φλωρεντία.

Έμεινε όρθια η Λέτσε

Μετά από έξι σερί ήττες, η νίκη-έκπληξη κόντρα στη Λάτσιο επανέφερε τον «σφυγμό» στη Λέτσε. Και η αντίδραση είχε και συνέχεια για την ομάδα του Παναγιώτη Ταχτσίδη (έμεινε στον πάγκο), η οποία πήρε τον βαθμό στην έδρα της Κάλιαρι (0-0) και παρέμεινε σε απόσταση ενός βαθμού από την 17η Τζένοα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα