Ίντερ: Όταν ο Χακίμι «χόρεψε» την άμυνά της (vid)
Ο Ασράφ Χακίμι είναι και με την βούλα παίκτης της Ίντερ έως το 2025, όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης το απόγευμα της Πέμπτης (02/07).
Ο Μαροκινός δεξιός μπακ – χαφ δείχνει να ταιριάζει γάντι στο αγαπημένο 3-5-2 του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος... τρελάθηκε με τον Χακίμι στην φετινή μονομαχία της Ίντερ με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την φάση ομίλων του Champions League στο «Signal Iduna Park».
Στο συγκεκριμένο ματς, οι Νερατζούρι προηγήθηκαν 2-0 και έδειχναν να αγκαλιάζουν μια νίκη – μισή πρόκριση, αλλά οι Βεστφαλοί έφεραν τα πάνω – κάτω (3-2), με τον δαιμόνιο Χακίμι να σκοράρει δις.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
