Βερόνα - Νάπολι 0-2: Με φόρα από το Coppa Italia! (vid)

Gazzetta team
Βερόνα - Νάπολι 0-2: Με φόρα από το Coppa Italia! (vid)

bet365

Η Νάπολι είχε ουσία, Μίλικ, ψυχολογία στα ύψη μετά την κούπα και... κάπως έτσι επικράτησε 2-0 της Βερόνα στο Bentegodi. Διπλό η Κάλιαρι.

Με φόρα από την κούπα του κυπέλλου, η Νάπολι επικράτησε 2-0 της Βερόνα εκτός έδρας και βρέθηκε στο -3 από την 5η Ρόμα. Εχασε την ευκαιρία να κάνει άλμα Ευρώπης η Βερόνα.

Η Νάπολι μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πήρε τον έλεγχο και προσπάθησε να φανεί απειλητική. Μάλιστα, στο πρώτο 20λεπτο είχε δυο καλές φάσεις, αλλά Ντε Σιλβέστρι και Ζιελίνσκι δεν μπόρεσαν από κοντά να βρουν δίχτυα. Βέβαια, η ευκαιρία του ματς και της... χρονιάς ανήκει στον Βέρε, ο οποίος στο 23ο λεπτό... κατάφερε φάτσα με την κενή εστία να στείλει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Βερόνα ήταν πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της και στο 28' είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία, αλλά ο Ντι Καρμίνε νικήθηκε από τον Οσπίνα. Αντίθετα με τους γηπεδούχους, η Νάπολι είχε την ουσία και στο 38' o Aρκάντιους Μίλικ εκμεταλλεύθηκε την αμυντική αδράνεια της αντιπάλου και πέτυχε με κεφαλιά το 1-0. Ηταν το 10ο γκολ σε 17 συμμετοχές φέτος για τον Πολωνό, ο οποίος είναι στην κορυφή της λίστας της Γιουβέντους. Η Βερόνα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Οσπίνα ήταν εξαιρετικός και στη φάση του 43', όταν έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Βελόσο.

Η Βερόνα πίεσε στην επανάληψη και στο 61' πανηγύρισε την ισοφάριση, αλλά για... λίγο! Ο Φαραόνι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως με τη βοήθεια του VAR το γκολ ακυρώθηκε, αφού στην αρχή της φάσης ο Ζακάνι κατέβασε τη μπάλα με το χέρι. Στο 69' είχε ακόμα μια ευκαιρία, αλλά και πάλι ο Οσπίνα ήταν σωστά τοποθετημένος στο σουτ του Φαραόνι. Η Βερόνα ρίσκαρε στο τέλος και το... πλήρωσε! Στο 90' από κόρνερ του Γκουλάμ, αλλά και λάθος αντίδραση του γκολκίπερ, Σιλβέστρι ο Λοσάνο με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0. Ο Μεξικανος είχε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Eπιστροφή στις νίκες για την Κάλιαρι, η οποία επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Σπαλ. Ετσι, άφησε αρκετά πίσω της την επικίνδυνη ζώνη και βρέθηκε στο -4 από την 7η θέση. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είναι στο -7 από τις θέσεις σωτηρίας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 90' ο Σιμεόνε. Μάλιστα, ο Λυκογιάννης μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 66' έχοντας αρκετά καλή παρουσία.

 

SERIE A Τελευταία Νέα