Κριστιάνο Ρονάλντο: Σενάριο για Τσέλσι με... τερτίπια του Μέντες

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο Ρονάλντο: Σενάριο για Τσέλσι με... τερτίπια του Μέντες

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, κάνει τα... δικά του και προσπαθεί να πάρει τον πελάτη του από τη Γιουβέντους και να τον στείλει στη Τσελσι!

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Σύμφωνα με το Calciomercato, ο Ζόρζε Μέντες έχει ρίξει γέφυρες με τους «μπλε» του Λονδίνου και έχει επαφές με το αγγλικό κλαμπ ώστε να πειστεί ο Ρομάν Αμπράμοβιτς να κάνει την κίνησή του.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, στην Τσέλσι φέρονται να έχουν ακούσει από τον εκπρόσωπο του CR7 πως μια πρόταση του ύψους των 120 εκατομμυρίων θα είναι ιδανική για να καταφέρει να αποσπάσει το «ok» των «μπιανκονέρι» και να παίξει γι' ακόμα μια φορά ο Κριστιάνο στην Premier League.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Κριστιάνο ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Coppa Italia απέναντι στη Νάπολι το βράδυ της προσεχούς Τετάρτης, αν και έχασε πέναλτι στον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Μίλαν την περασμένη Παρασκευή...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα