Μπορδαλάς: «Όνειρό μου να προπονήσω την Ρόμα»

Gazzetta team
Μπορδαλάς: «Όνειρό μου να προπονήσω την Ρόμα»

bet365

Ο τεχνικός της εκπληκτικής Χετάφε, Χοσέ Μπορδαλάς, αποκάλυψε ότι ονειρεύεται να προπονήσει στην Ιταλία και, κατά προτίμηση, στην Ρόμα.

Έχει κλέψει την παράσταση με την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στην Χετάφε, με την οποία φέτος διεκδικεί την έξοδο στο Champions League, αλλά και μια πολύ καλή πορεία στο Europa League.

Ο Χοσέ Μπορδαλάς, όμως, φιλοδοξεί να κάνει βήματα μπροστά στην επαγγελματική του καριέρα και ελπίζει σύντομα να του δοθεί η ευκαιρία να εργαστεί στην ιταλική Serie A, όπως αποκάλυψε στο ιταλικό ραδιόφωνο «TeleRadioStereo».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Χετάφε, είναι η τέταρτη σεζόν μου και έχουμε κάνει σπουδαία δουλειά. Ως επαγγελματίας, δουλεύω για να με καλέσει ένας σημαντικός σύλλογος και αυτός είναι ο στόχος μου. Λατρεύω την Serie A, γιατί αγαπώ την Ιταλία, όπως αγαπώ τον λαό της και θα ήταν ωραίο να δουλέψω εκεί» εξήγησε ο 56χρονος τεχνικός, ο οποίος δίνει προτεραιότητα στην Ρόμα.

Το παρατσούκλι του, άλλωστε, είναι ο Ρωμαίος. Ο λόγος; «Πάντα με συνάρπαζε η ιστορία της αρχαίας Ρώμης, της πόλης και έχω και ένα σχετικό τατουάζ. Είμαι ερωτευμένος με την Ρώμη και γι' αυτό οι πρώην συμπαίκτες μου με βάφτισαν έτσι, αλλά ίσως και επειδή ήμουν μικρόσωμος και πολύ μαχητικός» εξήγησε ο Μπορδαλάς, παραδεχόμενος ότι «θα ήταν απίστευτο να προπονήσω την Ρόμα, θα αποτελούσε τιμή. Θα ήταν ένα όνειρο για εμένα, γιατί αγαπώ την πόλη και ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία».

 

SERIE A Τελευταία Νέα