Γιουβέντους: Ο Ραμπιό καρφώνει τα ΜΜΕ για την «απεργία» του (pics)

Γιουβέντους: Ο Ραμπιό καρφώνει τα ΜΜΕ για την «απεργία» του (pics)

Gazzetta team
Γιουβέντους: Ο Ραμπιό καρφώνει τα ΜΜΕ για την «απεργία» του (pics)

bet365

Ο Αντριέν Ραμπιό απάντησε με ειρωνικά ποσταρίσματα στις πληροφορίες περί «απεργίας» του λόγω περικοπών, αλλά η γενική συμπεριφορά του Γάλλου μέσου έχει ενοχλήσει την Γιουβέντους.

Ο Αντριέν Ραμπιό αναμένεται άμεσα στο Τορίνο για να περάσει την 14ημερη καραντίνα του, προτού ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Γιουβέντους, ενόψει της επανέναρξη της Serie A, η οποία ορίστηκε και επίσημα για τις 13 Ιουνίου.

Ο Γάλλος μέσος θα έχει συνάντηση με την διοίκηση της Γηραιάς Κυρίας, η οποία είναι ενοχλημένη με την συμπεριφορά του τις τελευταίες εβδομάδες, αν και ο Ραμπιό μάλλον δεν προχώρησε σε απεργία λόγω των περικοπών, όπως υποστήριξε ιταλική εφημερίδα.

Ο 25χρονος μέσος, μάλιστα, έκανε δύο ειρωνικές αναρτήσεις για τα σχετικά δημοσιεύματα. Στο πρώτο έχει ανεβάσει τον εαυτό του με σκεπτικό ύφος και την φράση «όταν συνειδητοποιείς ότι ήταν η τελευταία ημέρα της... απεργίας», μαζί με χαμογελαστές φατσούλες.

Και, στο δεύτερο, ο Ραμπιό πόσταρε την εικόνα ενός μπουκαλιού φαρμάκου, με τις λέξεις «Εφημερίδες – Τηλεόραση – Τύπος» στα γαλλικά και την προτροπή «μην καταπίνετε», με τρία σήματα κινδύνου. Προφανώς, συμβουλεύει τους φιλάθλους να μην πιστεύουν ό, τι βλέπουν ή διαβάζουν σχετικά με τον ίδιο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα