Στρακόσια: «Είναι λογικό να επηρεάσει η δίμηνη αναβολή...»

Στρακόσια: «Είναι λογικό να επηρεάσει η δίμηνη αναβολή...»

Κώστας Ζάλιαρης
Στρακόσια: «Είναι λογικό να επηρεάσει η δίμηνη αναβολή...»

bet365

Ο Αλβανός γκολκίπερ της Λάτσιο, Θωμάς Στρακόσια, εξέφρασε την ανησυχία του για την πιθανή επίδραση που θα έχει η αναβολή λόγω της πανδημίας, στην προσπάθεια της Λάτσιο να συνεχίσει να διεκδικεί τον φετινό τίτλο της Serie A.

Ο Στρακόσια, μαζί με τον Τσίρο Ιμόμπιλε, έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο σε ό,τι έχει καταφέρει η ομάδα της Ρώμης τη φετινή σεζόν και γι' αυτό οι δυο τους είναι εκείνοι που έχουν μπει σε προτεραιότητα από τη διοίκηση του κλαμπ για υπογραφή νέου συμβολαίου.

«Ήμασταν σε πολύ καλό σημείο, είμαστε περήφανοι γι' αυτό που έχουμε καταφέρει, όμως, μπορεί η δίμηνη αναβολή να μας επηρεάσει. Όχι μόνο εμάς φυσικά, αλλά όλες τις ομάδες. Προσωπικά προσπαθώ να διατηρήσω την εκρηκτικότητά μου και τα αντακλαστικά μου στην καλύτερη κατάσταση με το πρόγραμμα που κάνω στο γυμναστήριο» είπε αρχικά ο γκολκίπερ των «λατσιάλι» για να τοποθετηθεί και για την κριτική που δέχεται:

«Δεν ακούω όσα λέγονται. Δεν με νοιάζει. Στον ελεύθερο χρόνο μου είτε κάνω παραπάνω γυμναστική είτε είμαι με την οικογένειά μου. Δεν έχω χρόνο να σκεφτώ τα αρνητικά πράγματα. Ακολουθώ το δρόμο μου και προσπαθώ να εκπληρώνω τα όνειρά μου. Μόλις επιστρέψουμε στις προπονήσεις θέλω να τους αγκαλιάσω όλους. Αυτή την περίοδο καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντική είναι μια αγκαλιά...».

 

SERIE A Τελευταία Νέα