Κορονοϊός - Serie A: Χωρίς κόσμο στα γήπεδα ως το 2021

Gazzetta team
Κορονοϊός - Serie A: Χωρίς κόσμο στα γήπεδα ως το 2021

bet365

Το σενάριο της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα τον Μάρτιο του 2021 υποστηρίζει ιταλικό δημοσίευμα, στο πλαίσιο της γενικότερης μετάβασης στη χώρα από την καραντίνα.

Η επανέναρξη της Serie A δείχνει να δρομολογείται για τις 31 Μαΐου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα επιστρέψει τόσο σύντομα και ο κόσμος στα ιταλικά γήπεδα.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, το πλάνο μετάβασης της χώρας από την καραντίνα και την απαγόρευση ελέω κορονοϊού περιλαμβάνει τρεις φάσεις, για το άνοιγμα των επιχειρήσεων και των δημοσίων χώρων.

Στο πλάισιο αυτό, τα γήπεδα περιλαμβάνονται στην 3η φάση και μαζί με τα νυχτερινά κέντρα εξετάζεται να ανοίξουν ξανά τις πόρτες τους από τον Μάρτιο του 2021.

Προς το παρόν, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία «τρέχει» τις διαδικασίες για να παρουσιάσει το πλάνο της επανέναρξης στην κυβέρνηση και να λάβει το πράσινο φως και είναι βέβαιο ότι όποτε κι αν συνεχιστεί η τρέχουσα περίοδος, όλα τα παιχνίδια θα είναι αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED