Ντελ Πιέρο: «Το ποδόσφαιρο στην Ιταλία πρέπει να αλλάξει»

Κώστας Τόπας
Ντελ Πιέρο: «Το ποδόσφαιρο στην Ιταλία πρέπει να αλλάξει»

bet365

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, μίλησε για το μέλλον του ποδοσφαίρου τονίζοντας πως μετά τα όσα συμβαίνουν εξαιτίας της πανδημίας, θα χρειαστεί να παρθούν αποφάσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάσουν τις ομάδες.

Ο εμβληματικός καπιτάνο ζει στο Λος Αντζελες, μαζί με την οικογένεια του ωστόσο παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στη χώρα του εξαιτίας του Covid-19.

«Όλοι βιώνουμε κάτι που θα μας αλλάξει για πάντα", δήλωσε αρχικά ο Ντελ Πιέρο στη «La Gazzetta dello Sport» για να συνεχίσει: «Η κατάσταση στην Αμερική είναι παρόμοια με αυτή που είδαμε νωρίτερα στην Ιταλία, λίγες εβδομάδες αργότερα. Υπήρξε μια πρώτη υποτίμηση του θέματος, αλλά ευτυχώς αργότερα πάρθηκαν τα κατάλληλα μέτρα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις για το τι θα συμβεί, γιατί αυτό είναι τελείως άγνωστο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία να σκεφτούμε πραγματικά σκληρά για το πώς θέλουμε να προχωρήσουμε, τι πρέπει να αλλάξουμε και στη συνέχεια να κάνουμε μια ολική επαναφορά.

Πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που υπάρχει με τους φιλάθλους. Το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει απομονωθεί, είναι απομακρυσμένο από τους οπαδούς, τόσο για την εικόνα που δίνουν οι παίκτες - συχνά λανθασμένη - ενώ ακόμα και τα γήπεδα είναι ακατάλληλα για τις οικογένειες».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED