Γιουβέντους: Ποιους διώχνει, ποιους κρατάει ο Σάρι

Γιουβέντους: Ποιους διώχνει, ποιους κρατάει ο Σάρι

Gazzetta team
Γιουβέντους: Ποιους διώχνει, ποιους κρατάει ο Σάρι

bet365

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει καταλήξει στο ρόστερ της Γιουβέντους για την επόμενη σεζόν, παρ' ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η φετινή.

Κάθε Τετάρτη σε περιμένουν περιστροφές* στο καζίνο της bwin. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στην Serie A βρίσκεται ακόμα στον αέρα, εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού. Παρ' όλα αυτά ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος πιθανότατα θα παραμείνει στον πάγκο της Γηραιάς Κυρίας, έχει ήδη καταλήξει ποιους παίκτες υπολογίζει από το τωρινό ρόστερ.

Πρώτοι στην λίστα ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ματάις ντε Λιχτ, παρά τις φήμες περί αποχώρησης και των δύο ποδοσφαιριστών. Ο αρχηγός Τζόρτζιο Κιελίνι ανανέωσε πρόσφατα, ενώ και ο Ροδρίγο Μπετανκούρ έχει «σίγουρη» την θέση του στην ομάδα του Τορίνο για την επόμενη σεζόν.

Την ασπρόμαυρη φανέλα θα φορούν την επόμενη σεζόν και παίκτες όπως ο Τζανλουίτζι Μπουφόν και ο Λεονάρντο Μπονούτσι, όπως και ο Ντανίλο με τον Μερίχ Ντεμιράλ, ο οποίος ούτως ή άλλως έχασε σχεδόν όλη την σεζόν λόγω τραυματισμού.

Στον αντίποδα, ιδιαιτέρως επισφαλής είναι η θέση τριών ποδοσφαιριστών: Του Μιραλέμ Πιάνιτς, του Ντανιέλε Ρουγκάνι και του Ματία ντε Σίλιο, αμφίβολη και η παραμονή του Γονσάλο Ιγουαΐν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα