Κορονοϊός: Η Serie A αναβλήθηκε επισήμως επ’ αόριστον

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η Serie A αναβλήθηκε επισήμως επ’ αόριστον

bet365

Μετά την Premier League και το Καμπιονάτο έλαβε την απόφαση να αφήσει στην άκρη οριστικά το ποδόσφαιρο, έως ότου ξεπεραστεί ο κίνδυνος της πανδημίας του Covid-19.

Ο κορονοϊός δεν επιτρέπει κανένα πλάνο να υλοποιηθεί βάσιμα και κάθε μέρα ανατρέπονται τα πάντα, όποιος κι αν ήταν ο σχεδιασμός. Ακόμα και εάν την αμέσως προηγούμενη μέρα ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, δήλωνε αισιόδοξος για επιστροφή στην ενεργό δράση τον Μάιο, τελικά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Η πανδημία του Covid-19 θερίζει τη χώρα και δεν πρόκειται να έχει περάσει μέχρι τον επόμενο μήνα. Κατά συνέπεια ελήφθη η απόφαση για να ανασταλεί απ’ αόριστον το Καμπιονάτο και θα γίνει συζήτηση για επανέναρξή του μόνο όταν η κατάσταση πάψει να είναι τόσο άγρια και με τόσους θανάτους. Την ίδια απόφαση είχε πάρει λίγες ώρες νωρίτερα και η Premier League.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED