«Βόμβα» του Πίρλο: «Ο πάγκος της Μπαρτσελόνα με περιμένει»!

Gazzetta team
«Βόμβα» του Πίρλο: «Ο πάγκος της Μπαρτσελόνα με περιμένει»!

bet365

Ο Αντρέα Πίρλο αποκάλυψε, σε διαδικτυακή κουβέντα του με τον Φάμπιο Καναβάρο, ότι θα ξεκινήσει καριέρα προπονητή και χαρακτηρίζει τον Αντόνιο Κόντε ως «τον καλύτερο προπονητή που είχα στην καριέρα μου».

Υπήρξε προπονητής στο γήπεδο, τώρα θέλει να γίνει και... προπονητής στον πάγκο! Ο Αντρέα Πίρλο, σε διαδικτυακή του κουβέντα με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Ιταλίας, Φάμπιο Καναβάρο, αποκάλυψε ότι ξεκινάει προπονητική καριέρα.

«Δεν θα πάω, έχω πολλές άλλες προτάσεις» απάντησε γελώντας ο Πίρλο, αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την ομάδα Νέων της Γιουβέντους. «Μιλώντας σοβαρά, όμως, έχω ήδη έτοιμο το τεχνικό μου τιμ, γιατί είναι πολύ πιθανό να έρθουν οι πρώτες προτάσεις από το εξωτερικό. Η Μπαρτσελόνα με περιμένει» συμπλήρωσε, επίσης αστειευόμενος, ο άλλοτε μέσος των Ίντερ, Μίλαν και Γιούβε.

«Μπορώ να γίνω καλός προπονητής. Έχω την προσωπικότητά μου και μια συγκεκριμένα ιδέα παιχνιδιού. Έμπνευσή μου είναι ο Κόντε. Είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου και βλέποντάς τον, σκεφτόμουν ότι ήθελα να γίνω όπως αυτός» κατέληξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα