Νάπολι - Τορίνο 2-1: Χτίζει σερί με Μανωλά σκόρερ (vid)

Gazzetta team
Νάπολι - Τορίνο 2-1: Χτίζει σερί με Μανωλά σκόρερ (vid)

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς άνοιξε τον δρόμο προς την επικράτηση κόντρα στην Τορίνο (2-1) και η Νάπολι σημείωσε για πρώτη φορά φέτος 3Χ3 νικών, μειώνοντας στο -3 από την 5η Ρόμα.

Μέσα σε ένα μήνα, η Νάπολι επιχειρεί να σβήσει μονοκοντυλιά το στραβό πρώτο μισό της σεζόν. Από τις 21 Ιανουαρίου και με εξαίρεση την ήττα-παραφωνία κόντρα στην Λέτσε, οι Παρτενοπέι έμειναν αήττητοι σε επτά παιχνίδια, με μοναδική ισοπαλία αυτήν απέναντι στην Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Πλέον, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στην Serie A, μετά τη νέα επικράτησή της επί της Τορίνο (2-1), κάτι που κατάφερε για πρώτη φορά φέτος και μπορεί να άργησε, αλλά πιστοποιεί ότι μόνο εκτός στόχων δεν έχει μείνει.

Απέναντι στην παραπαίουσα Τόρο, αυτοί που έκαναν την διαφορά για την Νάπολι ήταν οι αμυντικοί της.

Προεξάρχων ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 19' και πέτυχε γκολ στην Serie A μετά το ματς με την Μπρέσια τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Την χαριστική βολή στους Παρτενοπέι έδωσε ο... διπλανός του, Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο, ο οποίος σκόραρε στο 82' για το 2-0 και παρά την μείωση του Εντέρα στο 94', η Τορίνο δεν μπόρεσε να επιστρέψει.

Έτσι, οι Ναπολιτάνοι έφτασαν προσωρινά στο -3 από την 5η Ρόμα (42 έναντι 39), την ώρα που η Τορίνο σταδιακά κινδυνεύει, έχοντας φτάσει μόλις πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με 27 βαθμούς.

Νάπολι (Τζενάρο Γκατούζο): Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Μαξίμοβιτς, Χυσάι, Ρουίθ, Λομπότκα (80' Άλαν), Ζιελίνσκι, Πολιτάνο (84' Ελμάς), Μίλικ (74' Μέρτενς), Ινσίνιε

Τορίνο (Μορένο Λόνγκο): Σιρίγκου, Μπρέμερ, Ενκουλού, Ίτσο, Ανσάλντι, Μπαζέλι (66' Μέιτε), Ρινκόν (83' Βέρντι), Λούκιτς, Ντε Σιλβέστρι, Μπελότι, Ζάζα (83' Έντερα)

 

SERIE A Τελευταία Νέα