Μπρέσια - Νάπολι 1-2: Σούπερ ανατροπή και τώρα... Μπαρτσελόνα (vid)

Gazzetta team
Μπρέσια - Νάπολι 1-2: Σούπερ ανατροπή και τώρα... Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Χάρη σε ένα περιεκτικό πεντάλεπτο στην αρχή του β' μέρους, η Νάπολι γύρισε το σκορ κόντρα στην ουραγό Μπρέσια (1-2), έπιασε μετά από καιρό την έκτη θέση και στρέφει προσοχή στο ματς με την Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Είναι εμφανές ότι βρίκσει τον εαυτό της. Της πήρε καιρό, δεν έχει φτάσει στο σημείο τερματισμού της διαδικασίας, αλλά η Νάπολι του Τζενάρο Γκατούζο δείχνει τάσεις αντίδρασης. Όχι πια νωθρότητα.

Μετά από την πειστική νίκη Κυπέλλου στο «Μεάτσα» κόντρα στην Ίντερ και την διαδοχική απόδραση με το τρίποντο από την ανταγωνίστρια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου Κάλιαρι, οι Παρτενοπέι έκαναν το 3Χ3 μακριά από το «Σαν Πάολο», προτού επιστρέψει για την ευρωπαϊκή μονομαχία κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Από το κυνήγι στο προβάδισμα, ένα πεντάλεπτο δρόμος. Μπορεί ο Τσάνσελορ να έβαλε μπροστά την γηπεδούχο Μπρέσια στο 26', όμως, οι Ναπολιτάνοι βγήκαν αποφασισμένοι μετά την ανάπαυλα και γύρισαν το σκορ με πέναλτι του Ινσίνιε στο 50' και το γκολ του Φαμπιάν Ρουίθ στο 54'.

Πλέον, η Νάπολι εκμεταλλεύτηκε την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, καθώς προσωρινά βρίσκεται στην 6η θέση και είναι ξεκάθαρο ότι οι πιθανότητες να σώσει το διαφαινόμενο ναυάγιο, τουλάχιστομν με την έξοδο στο Europa League, έχουν αυξηθεί. Όχι όμως και οι αντίστοιχες της Μπρέσια για παραμονή, παραμένοντας προτελευταία με 16 βαθμούς.

Μπρέσια (Ντιέγκο Λόπεθ): Γιόρονεν, Σαμπέλι, Ματέγιου, Τσάνσελορ, Μαρτέγια, Μπισόλι, Τονάλι, Μπιάρνασον (66' Σκραμπ), Ζμραλ, Ντεσένα (85' Εντόι), Μπαλοτέλι

Νάπολι (Τζενάρο Γκατούζο): Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Μαξίμοβιτς, Ρούι, Ρουίθ, Ντέμε (86' Άλαν), Ελμάς (76' Ζιελίνσκι), Πολιτάνο, Μέρτενς (67' Μίλικ), Ινσίνιε

 

SERIE A Τελευταία Νέα