«Η Γιουβέντους δίνει Ράμσεϊ και 50 εκατ. για Πογκμπά»

Gazzetta team
«Η Γιουβέντους δίνει Ράμσεϊ και 50 εκατ. για Πογκμπά»

bet365

Πρόταση με αντάλλαγμα τον Άαρον Ράμσεϊ και 50 εκατ. ευρώ φέρεται να ετοιμάζει η Γιουβέντους προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά ενόψει καλοκαιριού, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Το μέλλον του Πολ Πογκμπά παραμένει κάτι παραπάνω από αμφίβολο στο Μάντσεστερ και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Ανάμεσα στις επικρατέστερες ομάδες είναι εδώ και καιρό η Γιουβέντους, η οποία επανέρχεται δυναμικά ενόψει του καλοκαιριού για να ολοκληρώσει την επιστροφή του Γάλλου μέσου στο Τορίνο.

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, η Μεγάλη Κυρία ετοιμάζει πρόταση 50-60 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με έμψυχο αντάλλαγμα, προσφέροντας τον Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει ως τώρα στην σεζόν.

Με δεδομένη την χρηματιστηριακή αξία του Ουαλού χαφ στα 40 εκατ., είναι ξεκάθαρο ότι η Γιούβε προσπαθεί να μειώσει το ποσό του ενδεχόμενου deal, με την Γιουνάιτεντ να προσδοκά πρόταση κοντά στα χρήματα που τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2016, δηλαδή περίπου 100 εκατομμύρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα