Θέλει να τερματίσει το συμβόλαιο του Παστόρε η Ρόμα

Θέλει να τερματίσει το συμβόλαιο του Παστόρε η Ρόμα

Gazzetta team
Θέλει να τερματίσει το συμβόλαιο του Παστόρε η Ρόμα

bet365

Ο Χαβιέρ Παστόρε αποτελεί την τελευταία μεταγραφική αποτυχία της Ρόμα με τους «τζιαλορόσι» να έχουν πάρει την απόφαση το καλοκαίρι να τερματίσουν το συμβόλαιο του.

Ο Χαβιέρ Παστόρε μετακόμισε στην Ρόμα το καλοκαίρι του 2018 από την Παρί έναντι 25 εκατ. ευρώ, αλλά χτυπημένος από συνεχόμενους τραυματισμούς έχει βοηθήσει ελάχιστα τους Ρωμαίους.

Για τον λόγο αυτό ο ιταλικός σύλλογος σε μια προσπάθεια να μειώσει την οικονομική χασούρα (ο Αργεντινός θα κερδίσει συνολικά 13 εκατ. ευρώ από το πενταετές του συμβόλαιο) έχει αποφασίσει το καλοκαίρι να συζητήσει μαζί του σε μια προσπάθεια να λυθεί η συνεργασία.

Μάλιστα, τον Ιανουάριο η Ρόμα είχε βρει και αγοραστή στην Κίνα, αλλά ο επιδημία του κοροναϊού χάλασε το deal. Την φετινή σεζόν ο Παστόρε έχει μόλις 13 συμμετοχές από τις οποίες ο οκτώ είναι ως βασικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα