Νάπολι – Λέτσε 2-3: Επιστροφή στις... γκέλες (vids)

Gazzetta team
Νάπολι – Λέτσε 2-3: Επιστροφή στις... γκέλες (vids)

bet365

Μετά από ένα καλό σερί, η Νάπολι ηττήθηκε εντός 2-3 από τη Λέτσε (διπλό εκεί μετά από 22 χρόνια) και επέστρεψε στη φετινή... μιζέρια που την κρατάει στην 11η θέση. Ανάσα για Τζένοα, σοκ στο 93' για Μπρέσια.

Απέκλεισε τη Λάτσιο και πέρασε στα ημιτελικά του Coppa Italia, νίκησε τη Γιουβέντους και έριξε τεσσάρα μέσα στη Σαμπντόρια. Το καλύτερο σερί της Νάπολι όμως έμοιαζε πολύ καλό για να είναι αληθινό για φέτος. Οι Παρτενοπέι θυμήθηκαν τον κακό εαυτό τους και γνώρισαν εντός ήττα 2-3 από τη Λέτσε, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Με διπλό χτύπημα του Λαπαντούλα (29', 61') και τρομερή εκτέλεση φάουλ δοκάρι και μέσα του Μανκόζου (82') η Λέτσε πέρασε νικηφόρα από το “Σάο Πάολο” έπειτα από 22 χρόνια, για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Εξ επαφής ο Μίλικ (48') είχε κάνει το 1-1, ενώ ο Καγιεχόν μείωσε στο φινάλε (90') με ωραίο γυριστό. Ο Ινσίνιε στο ξεκίνημα είχε δοκάρι, η Νάπολι έχασε ένα σωρό ευκαιρίες, αλλά μαζί και το ματς.

Σώθηκε στο 93' η Ουντινέζε

Η Μπρέσια άγγιξε το χρυσό τρίποντο για την μάχη της παραμονής, αλλά λογάριαζε δίχως τον Ροντρίγο Ντε Πολ. Το αστέρι της Ουντινέζε έσωσε την παρτίδα για τους Μπιανκονέρι με γκολ στο 93', με το ματς κόντρα στην ουραγό να λήγει ισόπαλο (1-1). Κι όλα αυτά ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 81' και έκαναν όνειρα για την πρώτη τους νίκη μετά τις 14 Δεκεμβρίου. Τελικά, ο βαθμός ήταν το μόνο όφελος και για τις δύο ομάδες. Στους 16 ανέβηκε η Μπρέσια, αλλά βρίσκεται στο -6 από την 17η Λέτσε, παρέμεινε σε ασφαλή τροχιά η Ουντινέζε με 25.

Καθάρισε ως αλλαγή ο Πάντεφ για την Τζένοα

Ακόμα και σαν ρεζέρβα, ο Γκόραν Πάντεφ δίνει τις λύσεις για την Τζένοα. Οι Ροσομπλού επέστρεψαν στις νίκες κόντρα στην Κάλιαρι, μετά από τέσσερα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα και χάρη στον βετεράνο σκόρερ. Ο Σκοπιανός πέρασε στο γήπεδο στο 39' μετά την αναγκαστική αλλαγή στην θέση του Τζιλιόνε και στο 43' άνοιξε το σκορ, με το τρίτο του γκολ από την έναρξη του 2020. Πλέον, η Τζένοα έφτασε τους 8 πόντους σε έξι παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Νταβίντε Νικόλα, αριθμός όχι ιδιαίτερα ικανοποιητικός, αλλά καλύτερος από την επιμέρους συγκομιδή επί ημερών Μότα (6 σε 9 ματς) και Αντρεατσόλι (5 σε 8 ματς). Έτσι, έφτασε τους 19 βαθμούς και απέχει τρεις βαθμούς για να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Αντίθετα, η Κάλιαρι κόλλησε στους 32 και έχασε επαφή από την πρώτη

 

SERIE A Τελευταία Νέα