Ρονάλντο: «Για πάντα στην καρδιά μου η Ίντερ»

Ρονάλντο: «Για πάντα στην καρδιά μου η Ίντερ»

Gazzetta team
Ρονάλντο: «Για πάντα στην καρδιά μου η Ίντερ»

bet365

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Ρονάλντο θα έχει για πάντα η Ίντερ, στην οποία θεωρεί πως έζησε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του.

Μιλώντας στο ιταλικό Sky Sport, ο Βραζιλιάνος έφερε ξανά στο μυαλό του τα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα των Νερατζούρι, τονίζοντας πως τόσο η πόλη του Μιλάνου όσο και η Ίντερ θα αποτελούν για αυτόν κάτι ξεχωριστό.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπάγερν Μονάχου - Σάλκε και σούπερ αποδόσεις στην Μπουντεσλίγκα από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Η Ίντερ θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου. Ήταν πέντε όμορφα χρόνια της ζωής μου σε μια πόλη που έμαθα να αγαπάω με ανθρώπους που με αγαπούσαν πάντα. Ο Μάσιμο Μοράτι με ενέπνευσε πολύ και με έμαθε πολλά», σχολίασε ο Ρονάλντο, ο οποίος δεν έκρυψε ότι θα άλλαζε κάποια πράγματα από την παρουσία του στην ομάδα αν γυρνούσε πίσω τον χρόνο:

«Δεν θα έβαζα τον πρόεδρο Μοράτι σε δύσκολη θέση για να αποφασίσει για το μέλλον μου. Τότε που του ζήτησα να απολύσει τον Κούπερ αλλιώς θα έφευγα. Ο Μοράτι αποφάσισε να κρατήσει τον Κούπερ. Ήταν κάτι που δεν θα έκανα ξανά».

 

SERIE A Τελευταία Νέα