Ο Βιάλι αποκαλύπτει ότι πάλεψε με τον καρκίνο και βγαίνει νικητής!

Gazzetta team
Ο Βιάλι αποκαλύπτει ότι πάλεψε με τον καρκίνο και βγαίνει νικητής!

bet365

Ο Τζιανλούκα Βιάλι σε συνέντευξή του στην Ιταλία αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα έδωσε μάχη με τον καρκίνο και πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Μιλώντας στην Corriere della Sera, ο πρώην άσος της Σαμπντόρια, της Τσέλσι και της Γιουβέντους έκανε γνωστό ότι πάλεψε με τον καρκίνο και πως τα δύσκολα έχουν πλέον περάσει.

«Είμαι καλά τώρα, πολύ καλά. Είναι εδώ και ένα χρόνο αυτό, αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος πως θα τελειώσει αυτός ο αγώνας. Συνήθιζα να φοράω ένα πουλόβερ κάτω από το πουκάμισό μου ώστε κανείς να μην καταλάβει τίποτα. Παρέμενα όμως ο άνθρωπος που όλοι ήξεραν. Ελπίζω η ιστορία μου να εμπνεύσει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι στη ζωή τους και ελπίζω ότι αυτό που πέρασα να είναι ένα βιβλίο δίπλα από το κρεβάτι τους και ο κόσμος να μπορεί να διαβάσει ένα-δυο ιστορίες πριν πέσει για ύπνο ή όταν ξυπνάει το πρωί. Το πιο σημαντικό δεν είναι να νικάς. Είναι να σκέφτεσαι σαν νικητής. Ελπίζω η ιστορία μου να βοηθήσει άλλους ανθρώπους», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συγκλονιστική αποκάλυψή του ο Βιάλι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα