Ζλάταν: «Έτσι με κορόιδεψαν και με έδιωξαν από τη Μίλαν»

Ζλάταν: «Έτσι με κορόιδεψαν και με έδιωξαν από τη Μίλαν»

Gazzetta team
Ζλάταν: «Έτσι με κορόιδεψαν και με έδιωξαν από τη Μίλαν»

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα βιογραφία του στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει και τον τρόπο που ο Αντριάνο Γκαλιάνι τον οδήγησε στην έξοδο από τη Μίλαν.

Νάπολι – Παρί Σεν Ζερμέν με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Σουηδός σταρ τονίζει ότι η Μίλαν ουσιαστικά τον κορόιδεψε, διώχνοντας τον από την ομάδα, καθώς αρχικά του είχε υποσχεθεί ότι δεν θα τον παραχωρούσε αλλού. Αλλά πίσω από την πλάτη του «δούλευε» την πώλησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο Γκαλιάνι μου είπε: "Μην αγχώνεσαι Ζλάταν, δεν θα σε πουλήσουμε". Μερικές εβδομάδες αργότερα ήμουν στο σπίτι μου, έκανα τζετ σκι και μόλις επέστρεψα είδα πέντε κλήσεις από τον Μίνο Ραϊόλα. "Θα σε πάρει ο Λεονάρντο από την Παρί Σεν Ζερμέν". Του είπα: "Δεν θα απαντήσω γιατί ο Γκαλιάνι μου είπε ότι δεν θα με πουλήσουν". Τότε ο Μίνο μου απάντησε: "Το ξέρω, αλλά ήδη σε πούλησαν"», ήταν η περιγραφή του Ζλάταν, βγάζοντας την πίκρα του με αυτόν τον τρόπο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποχώρησε από τους Ροσονέρι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα