Στη Μίλαν ο Γκαζίδης!

Κώστας Ζάλιαρης
Στη Μίλαν ο Γκαζίδης!

bet365

Ιστορική αποχώρηση από την Άρσεναλ μετά από εκείνη του Αρσέν Βενγκέρ, αφού και ο Ιβάν Γκαζίδης θ' αποτελέσει παρελθόν από τα τέλη Οκτώβρη, ώστε ν' αναλάβει πόστο στη Μίλαν!

Ίντερ - Τότεναμ! Με υψηλές αποδόσεις και 220+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο απερχόμενος εκτελεστικός διευθυντής των «κανονιέρηδων» φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους «ροσονέρι», αυξάνοντας και τον ετήσιο μισθό του κατά 1 εκατομμύριο (στα 4 εκατ.ευρώ το χρόνο με το συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει με τον ιταλικό σύλλογο).

Από το 2006, ο Γκαζίδης και ο τρόπος με τον οποίο κινούσε τα νήματα στα κομμάτια ευθύνης του στο κλαμπ του Λονδίνου είχαν εντυπωσιάσει μεγάλες ομάδες, μια εκ των οποίων ήταν και η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» θέλουν να μειώσουν την απόσταση που τους χωρίζει από τη Γιουβέντους σε αρκετά λειτουργικά θέματα και ο Γκαζίδης φάνταζε ο ιδανικός.

Αν και μέσα στο καλοκαίρι είχε αναφερθεί πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του και πως ο ίδιος παρέμενε πιστός στην Άρσεναλ στη νέα εποχή με τον Ουνάι Έμερι μετά το κλείσιμο του τεράστιου κεφαλαίου με τον Αρσέν Βενγκέρ, εν τέλει μετακομίζει στο Μιλάνο...

Ο Γκαζίδης αποχωρεί τέλη Οκτώβρη από το «Έμιρεϊτς», αρχίζει τη νέα του δουλειά από Δεκέμβρη, ενώ η Άρσεναλ προσέλαβε τον Ραούλ Σανλέχι ως επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος και τον Βινάι Βενκατέσαμ ως γενικό διευθυντή.

 

SERIE A Τελευταία Νέα