ΠΑΟΚ: O Σαββίδης απαιτεί 1,9 εκατ. ευρώ από τη Ροστόφ!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: O Σαββίδης απαιτεί 1,9 εκατ. ευρώ από τη Ροστόφ!

bet365

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Περιφέρειας Ροστόφ προσέφυγε η «Agrocom», εταιρεία συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, αξιώνοντας αποζημίωση 1,9 εκατ. ευρώ από την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης!

Η «Agrocom Holding», η οποία ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, άσκησε προσφυγή ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Περιφέρειας του Ροστόφ, αξιώνοντας αποζημίωση ύψους σχεδόν 1,9 εκατ. ευρώ από τον ποδοσφαιρικό σύλλογο της πόλης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «donnews.ru», με πληροφορίες από την υπηρεσία Τύπου του δικαστηρίου, σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στην προσφυγή, τον Σεπτέμβριο του 2016, η ομάδα της Ροστόφ και η «Don Tobacco Enterprise» υπέγραψαν συμφωνία δανείου για 890.000 ευρώ (64 εκατομμύρια ρούβλια). Ο σύλλογος έπρεπε να επιστρέψει τα χρήματα τον ίδιο χρόνο, αλλά αυτό δεν συνέβη, ενώ η εταιρεία καπνού πριν την πώληση της παραχώρησε αυτό το χρέος στην «Agrokom».

Το συνολικό ποσό των απαιτήσεων ανέρχεται, πλέον, στα 1,870.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 890.000 είναι το κύριο χρέος, 240.000 είναι οι τόκοι δανείου, ενώ 740.000 είναι το πέναλτι για την καθυστέρηση της πληρωμής.

Η αντίδραση του ρωσικού συλλόγου στην απαίτηση από πλευράς της εταιρείας του Ιβάν Σαββίδη δεν έγινε γνωστή, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από δύο εβδομάδες ο πρώην προπονητής της ομάδας, Κούρμπαν Μπερντίεφ, προσέφυγε στα δικαστήρια απαιτώντας αποζημίωση ύψους 520 χιλιάδων ευρώ από την Ροστόφ για πρόωρη καταγγελία της σύμβασης του.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα