Ομόνοια: Η διεξαγωγή και οι λεπτομέρειες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου

Ομόνοια: Η διεξαγωγή και οι λεπτομέρειες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου

Newsroom
omonoia_logo
Ενημέρωση εξέδωσε η Ομόνοια, για την τακτική γενική συνέλευση του Σωματείου, γνωστοποιώντας στο κοινό λεπτομέρειες για την διεξαγωγή και τα όσα θα συζητηθούν στην συνάντηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Ομόνοια:

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

«Καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10Ιουλίου 2024, στις 17:30 στο χώρο δεξιώσεων Pavilion(Αβραάμ Αντωνίου 2, Λακατάμια 2330), στη Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Άρθρο 54 του Καταστατικού του Συλλόγου, απαρτία θεωρείται ότι αποτελεί το ½ συν ένα των τακτικών μελών που πλήρωσαν τις ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Σύλλογο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση αναβάλλεται για 30 λεπτά, οπότε όσοι παρευρίσκονται θεωρείται ότι αποτελούν απαρτία.

Με βάση το Άρθρο 57 του Καταστατικού, κάθε μέλος που επιθυμεί να εγγράψει θέμα στην Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής Συνέλευσης πρέπει να ζητήσει τούτο γραπτώς από το Διοικητικό Συμβούλιο 5 εργάσιμες μέρες πριν την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της, οπότε το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει εάν θα το εγγράψει ή όχι. Το Διοικητικό Συμβούλιο υποχρεούται να εγγράψει στην Ημερήσια Διάταξη θέματα που ζητούνται από το 1/3 των μελών.

Με βάση το Άρθρο 61 του Καταστατικού, δικαίωμα ψήφου στις Συνελεύσεις έχουν όλα τα τακτικά μέλη, πλην των νέων μελών που πρέπει απαραίτητα να έχουν συμπληρώσει 3 μήνες ως μέλη. Όλα τα μέλη πρέπει απαραιτήτως να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και να έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι τον προηγούμενο μήνα πριν την Συνέλευση. Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στις Συνελεύσεις.

Συνεπώς, καλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους το συντομότερο δυνατό, για να έχουν δικαίωμα ψήφου στην Τακτική Γενική Συνέλευση».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

1) Έναρξη εργασιών - Εκλογή Προέδρου Συνέλευσης.

2)Κατάθεση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής.

3) Έκθεση δράσης και Οικονομική Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

4) Θέματα που εγγράφουν μέλη όπως προβλέπεται στο Καταστατικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα