Ανόρθωση: Σταμούλης προ των πυλών του «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Σε προχωρημένες επαφές βρίσκεται η Ανόρθωση με τον Κώστα Σταμούλη ο οποίος πέρσι έκανε πολύ καλή σεζόν με την ομάδα του Οθέλλου και παρά τον υποβιβασμό της ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν.
Ο Σταμούλης κατέγραψε 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δυο στο κύπελλο. Είναι Ελλαδίτης που ξεκίνησε από την ΑΕΚ Αθηνών και στα 23 του χρόνια φαντάζει μία πολύ καλή περίπτωση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο οικονομικό υπάρχει πλήρης συμφωνία και η Ανόρθωση θα τον καλέσει, αν όλα πάνε καλά και προκύψουν απρόοπτα (που στην τωρινή Ανόρθωση είναι καθημερινό φαινόμενο), θα βάλει υπογραφή. Ενδιαφέρον υπάρχει και γι’ άλλους παίκτες όπως οι Κάστρο και Ναρντίνι.
Σε μία άλλη εξέλιξη, πολύ κοντά στο να παρθεί η τελική απόφαση για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής βρίσκεται η «Κυρία» με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η τελική απόφαση να προκαλέσει και έκπληξη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
