Ομόνοια: Ανοίγει ο δρόμος για Μασούρα, τέλος από Αστάνα
Ορθάνοικτος είναι πλέον για την Ομόνοια, ο δρόμος απόκτησης του Γιάννη Μασούρα. Με τον Ελλαδίτη δεξιό μπακ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αργά χθες βράδυ, να αποχαιρετά την Αστάνα, από την οποία έμεινε ελεύθερος.
«Ήρθε η ώρα να πω αντίο στην Αστάνα. Ήταν λίγος ο χρόνος στην ομάδα, αλλά από τα πρώτα λεπτά μπόρεσα να δω ότι αυτή η ομάδα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στο Καζακστάν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα και εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον.! Η προσαρμογή στη χώρα ήταν πολύ δύσκολη και πήρα την απόφαση να φύγω».
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι ψηλά στη μετεγγραφική λίστα της Ομόνοιας από την 1η μέρα και σύμφωνα με όσα διαρρέουν επιθυμεί να συνεργαστεί εκ νέου με τον Γιάννη Αναστασίου, υπεύθυνο στρατηγικό σχεδιασμού στο τριφύλλι. Επιπρόσθετα, οι πράσινοι ικανοποιούν τις οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, με καλό συμβόλαιο. Και δίδοντάς του μεγάλη προοπτική, καθώς τον πιστεύουν πολύ, ως ο βασικός δεξιός μπακ της νέας ομάδας του κόουτς Νταμπράουσκας.
Αυτό που μένει να δούμε είναι αν όντως κατηφορίσει στην Κύπρο για να φορέσει το «τριφύλλι», ή αν θα έχουμε ανατροπή και θα ψάξει για άλλους προορισμούς ο «Μασούρ».
Ενθουσιασμένος ο Εβάντρο
Με ανάρτηση του, το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας, ο Εβάντρο Κόστα εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση του γι’ αυτή την εξέλιξη και το νέο του κεφάλαιο.
Δείτε την ανάρτηση του:
«Πολύ χαρούμενος και με κίνητρο για αυτή τη νέα πρόκληση, ευχαριστώ τον Θεό για όλα. Ευχαριστώ όλους όσους το έκαναν αυτό δυνατό, πάμε μαζί Ομόνοια 💚☘️».
ΑΓ
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
