Ανόρθωση: Τα πάρτυ του Τσίκο στην Αγκόλα, το γήπεδο και οι οικονομικοί κίνδυνοι

Ανόρθωση: Τα πάρτυ του Τσίκο στην Αγκόλα, το γήπεδο και οι οικονομικοί κίνδυνοι

Πάνος Λάρκος
ΤΣΙΚΟ
Η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, τόσο αγωνιστικά όσο κυρίως οικονομικά, με τον Τσίκο να απουσιάζει χωρίς λόγο και να προκαλεί με τις κινήσεις του στα social media.

Την ίδια ώρα που η Ανόρθωση παλεύει με τα κύματα ο Τσίκο συνεχίζει να απέχει αδικαιολόγητα των προπονήσεων και να δημιουργεί όλο και περισσότερα προβλήματα. Ο Αγκολέζος είναι στην πατρίδα του και… διασκεδάζει δείχνοντας με τον τρόπο του ότι δεν τον ενδιαφέρει το παραμικρό και δεν λαμβάνει κανένα υπόψη.

Η πρόθεση της Ανόρθωσης για να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του και την συμπεριφορά του είναι δεδομένη, γι’ αυτό και δεν θέλει να συνεχίσει την συνεργασία της μαζί του και ξεκίνησε διεργασίες μπας και βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει το καλοκαίρι.

ΤΣΙΚΟ

Εδώ ο Τσίκο αντί να κρατά και τα προσχήματα ποζάρει σε φωτογραφίες και τις ποστάρει και στα social media προκαλώντας και τον κόσμο της Ανόρθωσης, ο οποίος πλέον δεν είναι «ζεστός» με τον ποδοσφαιριστή με την όλη προκλητική συμπεριφορά και στάση του.

Σχετικά με τα οικονομικά είναι εξαιρετικά σημαντική η έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη και μέσα απ’ αυτήν πιθανό να υπάρξει διαφοροποίηση στο οικονομικό ή στην πολιτική της διοίκησης. Ο Αντρέας Σάντης ψάχνει λύσεις ακόμη και τώρα μιας και δεν θέλει να χειροτερέψει η όλη κατάσταση.

Ήδη φθάνουν επιστολές με παλιές αμαρτίες, έρχονται επιστολές από νυν παίκτες που ζητούν τα δεδουλευμένα τους διαφορετικά θα καταθέσουν προσφυγή και όλα αυτά φέρνουν σε δύσκολη θέση τη διοίκηση που δεν μπορεί να ανταποκριθεί όπως είναι τα πράγματα σήμερα.

Οι κίνδυνοι για την Ανόρθωση είναι πάρα πολλοί και ακουμπάνε ακόμη και το γήπεδο, μιας και δεν έχει τηρηθεί η συμφωνία για το δάνειο της κτηματικής και αυτό αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο αγκάθι για τον σύλλογο. Το τι θα πράξει η διοίκηση είναι άγνωστο και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, όμως την Τρίτη θα διαφανεί η πρόθεση κάποιων οικονομικά ισχυρών φίλων της ομάδας αν είναι διαθέσιμοι να βοηθήσουν ή αν θα υπάρξει ξανά αδιέξοδο.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα