Ανόρθωση: Απειλούν με προσφυγή μέσω δικηγόρων τέσσερις παίκτες της

Ανόρθωση: Απειλούν με προσφυγή μέσω δικηγόρων τέσσερις παίκτες της

Πάνος Λάρκος
anorthosi
Την ώρα που η ομάδα της Ανόρθωσης προετοιμάζεται για την επετειακή εκδήλωση της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου, παρουσία και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, τέσσερις ποδοσφαιριστές προειδοποιούν-απειλούν με προσφυγές.

Δεν λέει να ηρεμήσει η Ανόρθωση με τίποτα! Την ώρα που η ομάδα προετοιμάζεται για την επετειακή εκδήλωση της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου, παρουσία και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, τέσσερις ποδοσφαιριστές προειδοποιούν-απειλούν με προσφυγές.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές μέσω επιστολής τους στη διοίκηση απειλούν ότι αν δεν λάβουν τα δεδουλευμένα τους εντός 15 ημερών θα προσφύγουν στην ΦΙΦΑ για να τα διεκδικήσουν να μείνουν ελεύθεροι.

Μάλιστα, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που κάνουν σκέψεις να προβούν σε παρόμοια κίνηση αλλά δεν έχει προχωρήσει το όλο θέμα ακόμη. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί εκ νέου μεγάλο πρόβλημα στη διοίκηση που καλείται να κινηθεί για να βρει χρήμα και να πληρώσει άμεσα ή να καταφέρει να έρθει σε συμβιβασμό με τους ποδοσφαιριστές.

Όπως και να έχει οι μπελάδες και τα οικονομικά προβλήματα δεν σταματά να απασχολούν και να πονοκεφαλιάζουν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα