Καρμιώτισσα, Χαραλάμπους: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Καρμιώτισσα, Χαραλάμπους: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Newsroom
χριστττττττττ
Δείτε τί δήλωσε ο τεχνικός της Καρμιώτισσας, Μάριος Χαραλάμπους, στον απόηχο της νίκης (30/3,0-2) επί της Νέας Σαλαμίνας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος Cyta.

Η Καρμιώτισσα επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας στην Αμμόχωστο, στην 6η αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος Cyta.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου το τελικό αποτέλεσμα, δηλώνοντας ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του για να κρατηθούν στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάριος Χαραλάμπους:

«Η νίκη ήταν πολύ σημαντική στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να κρατηθεί στην κατηγορία. Μετά τη νίκη του Οθέλλου με τη Δόξα όλοι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ κατάλαβαν τη σημαντικότητα αυτού του παιχνιδιού. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε τα άπαντα των δυνάμεών μας αφού θα κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα.

Δεν ήταν παιχνίδι ποιοτικό από πλευράς θεάματος όμως ήμασταν πολύ καλοί στο τακτικό κομμάτι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Συγχαρητήρια σε όλους, η προσπάθεια συνεχίζεται. Δεν θα ευησυχάστουμε σε καμία περίπτωση. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πάρουμε όσους βαθμούς χρειάζεται»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / VICTORIA LEANDROU

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα