ΑΠΟΕΛ, Ιορδάνους: «Είμαι συγκινημένος, όνειρό μου το νέο γήπεδο που θα είναι η ''καρδιά'' του ΑΠΟΕΛ»

ΑΠΟΕΛ, Ιορδάνους: «Είμαι συγκινημένος, όνειρό μου το νέο γήπεδο που θα είναι η ''καρδιά'' του ΑΠΟΕΛ»

Newsroom
ιορδανους αποελ 29/3
Δείτε τί δήλωσε ο κύριος επενδυτής για το νέο ιδιόκτητο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από κοινού με τον πρόεδρο της ομάδας.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση του σχεδίου κατασκευής του νέου γηπέδου, ο κύριος επενδυτής του έργου, εμφανώς συγκινημένος, μίλησε για τη σημασία που αυτή η πρωτοβουλία έχει για τον ίδιο, καθώς και για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντίνος Ιορδάνους:

«Έφυγα από την Κύπρο πριν 54 χρόνια. Είμαι 74 χρόνων. Δεν πέρασε ούτε μια μέρα που δεν θυμόμουν την Κύπρο μας. Ήμουν ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ από παιδί. Έπαιξα ποδόσφαιρο με πολλούς ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ. Έπαιξε και εναντίον του ΑΠΟΕΛ το 1976 και το 1978 όταν ήρθα εδώ με τον Παγκύπριο. Το όνειρο της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ ήταν και δικό μου. Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο από την ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι η καρδιά του ΑΠΟΕΛ, αλλά εξυπηρετεί την νεολαία της Λευκωσίας με πολλά άλλα αθλήματα, θα ήθελα να τα βοηθήσουμε.

Αυτό το στολίδι για τη Λευκωσία, νομίζω θα δώσει ευκαιρίες όχι μόνο στην Κοκκινοτριμιθιά και στη Λευκωσία, αλλά και σε πολλά παιδιά που θέλουν ο αθλητισμός να είναι μέρος της ζωής τους. Αυτό είναι το όνειρό μου. Δεν θέλω να είναι ένας προορισμός που θα πηγαίνει μόνο μια βδομάδα για να δει το ΑΠΟΕΛ, αλλά θα προσφέρει πολλά στους συμπατριώτες μας και θα πηγαίνουν κι άλλες μέρες. Δεν μπορούν να επιβιώσουν τα γήπεδα μόνο με μία ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω».

ΠΕΤΡΙΔΗς

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα