ΑΠΟΕΛ: Ο Κρέσπο σφίγγει τα δόντια, αλλά…

ΑΠΟΕΛ: Ο Κρέσπο σφίγγει τα δόντια, αλλά…

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Εξαιρετικά απομακρυσμένο είναι το ενδεχόμενο να προλάβει ο Χοσέ Κρέσπο την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 931/3) και εντάσσεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Πέραν από ασκήσεις στο γυμναστήριο, άρχισε να τρέξιμο, το οποίο θα συνεχίσει για ακόμα μίαν τουλάχιστον εβδομάδα. Αναλόγως από το πώς θα αισθάνεται ο Κρέσπο, θα πράξει το ιατρικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ.

Πάντως, δεν θα ρισκάρουν οτιδήποτε στην ομάδα εάν ο παίκτης δεν είναι απολύτως καλά. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την αντίδραση του τέως αμυντικού του ΠΑΟΚ. Εάν δεν είναι διαθέσιμος στις 7 Απριλίου και δη στο ματς με την Ανόρθωση (ΓΣΠ), θέλουν να πιστεύουν στον ΑΠΟΕΛ ότι θα είναι στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πάφο (14/4).

Πρόκειται πολύ μεγάλη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ. Την περσινή σεζόν, αποτέλεσε ηγετική φυσιογνωμία και στην τρέχουσα, όποτε ήταν υγιής, έκανε τη διαφορά στην αμυντική γραμμή. Εξάλλου, το σερί που είχε «χτίσει» το σύνολο του Σα Πίντο από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τον Δεκέμβριο, ήταν με τον Ισπανό στην 11άδα.

Μέχρι που μπήκε στο ιατρικό δελτίο λόγω μυϊκών ενοχλήσεων. Κατά τους τελευταίους σχεδόν 4 μήνες, έπαιξε σε δύο μόλις ματς απέναντι στη Δόξα (107 συνολικά λεπτά) και είχε ολιγόλεπτη συμμετοχή ως αλλαγή με τον Άρη.

@Photo credits: SportImages.com.cy
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα