ΑΠΟΕΛ: Αυτοκριτική και αναθεώρηση πλάνου

ΑΠΟΕΛ: Αυτοκριτική και αναθεώρηση πλάνου

Newsroom
σα πιντο 18/3
Η διακοπή, δεν προσφέρεται μόνο για ξεκούραση, αλλά και για αυτοκριτική στον ΑΠΟΕΛ τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Τα 25 με 30 λεπτά σοβαρότητας και τα 70 με 75 λεπτά επιπολαιότητας, δεν αρκούν στα πλέι οφ. Η μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια δεν είναι απλά, αρνητικά αποτέλεσμα. Είναι απογοητευτικά. Ένα μόλις παιχνίδι πριν από το φινάλε του α’ γύρου στη β΄φάση του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ μετρά οκτώ χαμένους βαθμούς από τους 12 που διεκδίκησε, κινδυνεύοντας να γκρεμίσει ό,τι με τόσο κόπο έχτισε.

Η διακοπή, δεν προσφέρεται μόνο για ξεκούραση, αλλά και για αυτοκριτική τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο τελευταίος, πέραν των δύο αναγκαστικών αλλαγών (Πέτροβιτς, Κβιλιτάια) και του Βιγιαφάνιες, προτίμησε να παρατάξει την ομάδα του με την Ομόνοια όπως και στο Στάδιο «Αλφαμέγα» με τον Άρη.

Επέμεινε στα ίδια πρόσωπα κι αυτές οι επιλογές… ναυάγησαν. Ίσως, πάντως, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα έπρεπε, να αναθεωρήσει τα πλάνα του. Υπάρχουν παίκτες που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις.

Για παράδειγμα, ο Τάσος Δώνης, όταν μπήκε ως αλλαγή στα δύο τελευταία ματς έκανε αισθητή την παρουσία του. Υπάρχει η λύση του Κίνγκσλεϊ Σαρφό, του έμπειρου Γιώργου Εφραίμ, του παθιασμένου Σατσιά και πάει λέγοντας. Ακόμα και των νεαρών Βραζιλιάνων που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριου (Μαϊόλι, Σιπριάνο) οι οποίοι παρεμπιπτόντως δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα στην παρθενική συμμετοχή τους.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα