ΑΠΟΕΛ: Το αξιοπερίεργο με τον Σα Πίντο και τον Σαρφό

ΑΠΟΕΛ: Το αξιοπερίεργο με τον Σα Πίντο και τον Σαρφό

Newsroom
ΣΑΡΦΟ
Αυτό που συμβαίνει με τη διαχείριση του Κίνγκσλεϊ Σαρφό από τον προπονητή του είναι αξιοπερίεργο, προκαλώντας απορίες αρκετών φίλων του ΑΠΟΕΛ

Πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ απέναντι στην Ανόρθωση και άλλαξε το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας. Ανέβηκε ο ΑΠΟΕΛ και διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στο αμέσως επόμενο ματς με την Πάφο, πήρε φανέλα βασικού ο βραχύσωμος μέσος. Ήταν εκ των διακριθέντων των «γαλαζοκιτρίνων» και έγινε αλλαγή στο 70ό λεπτό. Όταν πέρασε εκτός, φάνηκε το «κενό» του.

Στον αγώνα που ακολούθησε με τον Άρη στο Στάδιο «Αλφαμέγα» και ενώ ο ΑΠΟΕΛ «φώναζε» πως είχε πολύ μεγάλο θέμα στη μεσαία γραμμή, μπήκε ως αλλαγή στο 80ό λεπτό!

Και ενώ αρκετοί πιθανολογούσαν πως θα μπορούσε να επέστρεφε στην αρχική ενδεκάδα στο τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια, όχι μόνο αυτό δεν έγινε, αλλά ούτε καν ως αλλαγή δεν έπαιξε. Ο Σα Πίντο «ξέθαψε» τον Μεχρί, τού έδωσε φανέλα βασικού, κράτησε τον Βιγιαφάνιες εκτός 11άδας για να τον ρίξει στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, μετέτρεψε σε «6άρι» τον Ντάλσιο και πάει λέγοντας.

Ο ΑΠΟΕΛ, δεν ηττήθηκε από την Ομόνοια επειδή δεν έπαιξε ο Σαρφό. Ωστόσο, θα μπορούσε να είχαν εξελιχθεί καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα του Πορτογάλου αφού ο έμπειρος παίκτης αποδεδειγμένα μπορούσε να συμβάλει στην ηρεμία του συνόλου και να δώσει έξτρα ώθηση. Εξάλλου, προερχόταν από καλές εμφανίσεις.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα