Άρης Λεμεσού: Είναι ο Άρης και δεν τα παρατάει!

Άρης Λεμεσού: Είναι ο Άρης και δεν τα παρατάει!

αρης
Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ισχυρίζονταν ότι ως εδώ ήταν η πορεία για τον τίτλο για τη Λεμεσιανή ομάδα και πως ο ΑΠΟΕΛ θα τους… «σκότωνε» για τα καλά τις ελπίδες για τον τίτλο.

Πριν το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του α΄ ομίλου του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, μεταξύ του Άρη και του ΑΠΟΕΛ, με τη διαφορά έξι βαθμών που ήταν στην κορυφή οι «γαλαζοκίτρινοι» από την ελαφρά ταξιαρχία.

Εντούτοις, στον αγωνιστικό χώρο ο Άρης έδειξε ένα άλλο πρόσωπο και δη στο α΄ ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι στο «ΆλφαΜέγα Stadium».

Πατώντας καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας ότι δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει αυτούς τους βαθμούς της νίκης να κάνουν… φτερά, κατάφερε και βρέθηκε στο α΄ μέρος μπροστά στο σκορ με 2-0, στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι εδώ, δεν τα παρατάει και θα παλέψει μέχρι τέλους για να επαναλάβει αυτό που έκανε και την περασμένη σεζόν, την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος.

Αν και στο β΄ ημίχρονο τον… βόλεψε και η αποβολή Πέτροβιτς, με τον ΑΠΟΕΛ να μένει με 10 παίκτες, κάπου πήγε να τα χαλάσει ο Άρης, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να κάνουν το παιχνίδι τους, να μειώνουν το σκορ, να εξασκούν περαιτέρω πίεση για να ισοφαρίσουν, αλλά ο Βάνα Άλβες είχε διαφορετική άποψη, παρεμβαίνοντας σωστά όποτε χρειάστηκε.

Η νίκη αυτή δίνει ακόμη περαιτέρω αυτοπεποίθηση και δυναμική στις τάξεις του Άρη για να συνεχίσει την υπερπροσπάθεια που κάνει για τη διατήρηση των σκήπτρων.

Η διαφορά μειώθηκε στους 3 βαθμούς, υπάρχουν ακόμη 7 αγωνιστικές για τον α΄ όμιλο και η ελπίδα είναι εκεί ότι μπορεί ο Άρης να πατήσει εκ νέου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα