Απόλλων Λεμεσού: Ενημέρωση για τα εισιτήρια του φιλικού με την ΑΕΚ Αθηνών

Newsroom
απολλων
Ο Απόλλωνας Λεμεσού ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στο διαδίκτυο την έναρξη προπώλησης για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ Αθηνών την Τετάρτη (20/03) στο στάδιο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ».

Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί με αφορμή τους εορτασμούς των 70 χρόνων ιστορίας του Απόλλωνα, αλλά και των 100 χρόνων της ΑΕΚ Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει τις λεπτομέρειες αναφορικά με την πώληση εισιτηρίων του φιλικού αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (20/03) στο στάδιο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» με αφορμή τους εορτασμούς των 70 χρόνων ιστορίας της ομάδας μας αλλά και των 100 χρόνων από τη μέρα ίδρυσης των κιτρινόμαυρων.

Δεν θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας ωστόσο οι κάτοχοι των διαρκείας θα έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους για αγορά μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Στη συνέχεια η θέση τους θα απελευθερωθεί. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μόνο διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας https://tickets.apollon.com.cy.

Τιμές εισιτηρίων για κατόχους διαρκείας:

Δυτική Κερκίδα VIP: €20

Δυτική Κερκίδα VIP Παιδικό: €10

Δυτική, Ανατολική, Νότια κερκίδα: €10

Δυτική, Ανατολική, Νότια κερκίδα Παιδικό: €2

Τιμές εισιτηρίων για μη κατόχους διαρκείας:

Δυτική Κερκίδα VIP: €40

Δυτική, Ανατολική, Νότια κερκίδα: €15

Δυτική, Ανατολική, Νότια κερκίδα Παιδικό: €5

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια για τη κερκίδα των φιλοξενουμένων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Κρατήσεις σε θεωρεία του «ΑΛΦΑΜΕΓΑ»

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν θεωρείο στο γήπεδο παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Εταιρείας στο 25746805 ή μέσω email στο [email protected] για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι υφιστάμενοι κάτοχοι των θεωρείων έχουν δικαίωμα αγοράς του μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Κρατήσεις ΑμεΑ

Για να εξασφαλίσουν είσοδο άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) και σοβαρά κινητικά προβλήματα, θα πρέπει να επικοινωνούν έγκαιρα στο τηλέφωνο 25746805, ώστε να κρατήσουν τη θέση τους.

Σημειώνεται ότι υπάρχει πολύ περιορισμένος αριθμός θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια επικοινωνήστε στο 25351954.

Γραφείο Τύπου Απόλλων Λεμεσού

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα