Ανόρθωση: Με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην ΑΕΖ

Ανόρθωση: Με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην ΑΕΖ

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
Ανόρθωση
Η ήττα που γνώρισε η Ανόρθωση από την ΑΕΚ της βάζει πίεση ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΖ.

Μία ΑΕΖ που μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα θα είναι ακόμη πιο διψασμένη και αποφασισμένη για να πάρει κέρδος και η Ανόρθωση θα πρέπει στο εξ αναβολής παιχνίδι να πάρει το ζητούμενο.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

ΑΠΟΕΛ, Άρης, ΑΕΚ και Ομόνοια κέρδισαν, σήμερα πιθανόν να κερδίσει και η Πάφος, επομένως η «Κυρία» είναι ήδη η χαμένη της αγωνιστικής και θα πρέπει να κερδίσει την ΑΕΖ για να μην μείνει κι άλλο πίσω.

Οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα της προκαλέσει πολλαπλές δονήσεις στα ενδότερα του συλλόγου και αυτό είναι κάτι που άπαντες θέλουν να αποφύγουν.

Σημαντικές επιστροφές:

Ενόψει του αγώνα της Τετάρτης η Ανόρθωση θα έχει σημαντικές επιστροφές αφού έχουν εκτίσει οι Ουαγκέ, Καστέλ και Τιουνέ.

Απουσίες:

Δεν υπολογίζεται ούτε ο τραυματίας Ουαρίς, ούτε και οι ανέτοιμοι Γκερέρο και Αρτυματάς.

Ο Κάργας που αποβλήθηκε με τον Απόλλωνα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής μιας και το παιχνίδι είναι εξ αναβολής και θα εκτίσει την ποινή του στα πρώτα ματς της δεύτερης φάσης.

Τα… θέλω του Γκαγιέγο

Δίχως αμφιβολία ο Νταβίδ Γκαγιέγο θα πρέπει να βρει τρόπους να δώσει έξτρα κίνητρα στους παίκτες του και να τους μπολιάσει τα δικά του… θέλω στο παιχνίδι της ομάδας. Σε κάποιες στιγμές το πετυχαίνει αυτό σε κάποιες άλλες πάλι όχι.

Η Ανόρθωση δεν έχει σταθερότητα ως ομάδας και αυτό είναι κάτι που την επηρεάζει αγωνιστικά. Μπορεί να δώσει περισσότερο χρόνο σε κάποιους παίκτες όπως ο Χρυσοστόμου και ο Τζιουλίου αλλά δεν το κάνει.

Οι πολλές απουσίες πολλές φορές δεν δίνουν την ευκαιρία στην ομάδα να κάνει παιχνίδι όπως η ίδια θέλει. Ακόμη και οι αλλαγές σε αρκετά ματς δεν έδωσαν πράγματα.

Όπως και να έχει ο Γκαγιέγο πρέπει να βρει τον τρόπο να παρουσιάσει μία Ανόρθωση έτοιμη, ικανή και αποφασισμένη να κερδίσει το βράδυ της Τετάρτης.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα