Σα Πίντο: «Ο μεγάλος μας αντίπαλος ξέραμε πως θα είναι η κούραση»

Σα Πίντο: «Ο μεγάλος μας αντίπαλος ξέραμε πως θα είναι η κούραση»

Newsroom
joao pinto
Δείτε τις δηλώσεις του Σα Πίντο, μετά από τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Δόξα, που κράτησε τον ΑΠΟΕΛ, μόνο πρώτο στην κατάταξη.

Στη δυσκολία του παιχνιδιού, αλλά και στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Σα Πίντο, μετά τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Δόξα.

Αναλυτικά μέρος των δηλώσεων του:

«Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα θα έπαιζε αμυντικά και θα ήταν καλά οργανωμένη. Θα περίμενε το δικό μας λάθος για να αντεπιτεθεί και μάλιστα σε ένα μικρό γήπεδο. Είπα στους παίκτες μου πως θα πρέπει να έχουμε υπομονή, αλλά κυρίως να είμαστε γρήγοροι στην οργάνωση με συγκεκριμένο πλάνο σε όλες τις γραμμές και να κάνουμε κάποιους συνδυασμούς από τα πλάγια αλλά το πιο σημαντικό ήταν να παίρνουμε τις σωστές τελικές αποφάσεις. Τους εξήγησα τον τρόπο που θέλαμε να παίξουμε και κυρίως τον τρόπο που θέλαμε να αναπτυχθούμε. Θέλαμε να κάνουμε και κάποια μακρινά σουτ γιατί ξέραμε πως δεν ήταν τόσο έμπειρος ο τερματοφύλακας, όμως για άλλη μια φορά ο μεγάλος μας αντίπαλος ξέραμε πως θα ήταν η κούραση, για αυτό ψάξαμε το γρήγορο γκολ. Προσπαθήσαμε να δώσουμε βάθος στην άμυνα μας για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τους χώρους δεν το καταφέραμε τουλάχιστον όπως το σχεδιάσαμε».

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα