Σα Πίντο: «Πολύ χαρούμενος που είμαστε στην κορυφή, μόνο ΑΠΟΕΛ»

Σα Πίντο: «Πολύ χαρούμενος που είμαστε στην κορυφή, μόνο ΑΠΟΕΛ»

Newsroom
sa pinto
Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, εξέφρασε τη χάρα του για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος CYTA.

Μήνυμα χαράς από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ Σα Πίντο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Πορτογάλος, μετά και τη σημαντική νίκη της ομάδας του κόντρα στον Άρη Λεμεσού, δήλωσε ικανοποιημένος για την πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Πολύ χαρούμενος που είμαστε στην κορυφή. Είμαστε πρώτοι με την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση. Πολλά ευχαριστώ στους παίκτες και στους οπαδούς μας για την υπέροχη στήριξη τους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν και στο κάλεσμα μου . Τώρα, ας μείνουμε συγκεντρωμένοι για το δύσκολο ματς κόντρα στη Δόξα, να πάρουμε τους σημαντικούς βαθμούς της νίκης, έτσι ώστε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τα πλέι οφ. Μόνο ΑΠΟΕΛ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα