ΑΕΚ Λάρνακας, Δημητρίου: «Ο Άνχελ Γκαρσία δέχθηκε μία πένσα, και την έδωσε στον διαιτητή ο οποίος του έδειξε κίτρινη κάρτα»

ΑΕΚ Λάρνακας, Δημητρίου: «Ο Άνχελ Γκαρσία δέχθηκε μία πένσα, και την έδωσε στον διαιτητή ο οποίος του έδειξε κίτρινη κάρτα»

Newsroom
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τον απόηχο της χθεσινής νίκης της ΑΕΚ με 3-2 κόντρα στην ΑΕΛ στην Λεμεσό, καθώς και σε ένα περιστατικό που έγινε κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κύριου Δημητρίου:

Αρχικό σχόλιο:

«Το πρώτιστο ζητούμενο ήταν να περάσουμε νικηφόρα από το «ΑΛΦΑΜΕΓΑ». Το κάναμε και με τον τρόπο που πήραμε τη νίκη ήταν από τις πιο σημαντικές μέχρι την επόμενη. Πήγαμε χωρίς καλή ψυχολογία, γιατί δεχθήκαμε ήττα από τον Απόλλωνα μετά από ένα γύρο, αλλά βγάλαμε χαρακτήρα κι αντίδραση. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο κι αντεπεξήλθαμε. Μετράει το ότι η ομάδα ήταν τόσο αποφασιστική όσο έπρεπε. Βγάλαμε νοοτροπία νικητή».

Για τα γκολ που ήρθαν από στημένες φάσεις:

«Τέτοια γκολ μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικά. Αρχίσαμε με τον καλύτερο τρόπο το ματς, πετυχαίνοντας γκολ. Στο β’ μέρος δεν μπήκαμε καλά, αλλά αντιδράσαμε έστω και μέσα από τις στημένες φάσεις που είναι κι αυτές στο παιχνίδι. Με δύο κεφαλιές πήραμε το ζητούμενο. Εκμεταλλευόμαστε τις στημένες φάσεις. Το κάναμε και με το ΑΠΟΕΛ και με την ΑΕΛ».

Για το ότι σκόραραν παίκτες που δεν είναι επιθετικοί:

«Ο Λέδες πέτυχε το γκολ και στα άλλα δύο είχε το ρόλο του δημιουργού. Δεν μ’ αρέσει να αναφέρομαι σ’ έναν ποδοσφαιριστή, αλλά ο Γκουστάβο ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν».

Για το ότι δέχθηκαν δύο γκολ:

«Θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε καλύτερα. Θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα παιχνίδι. Πριν τελειώσει το νικηφόρο μας σερί με τον Απόλλωνα, γινόταν ειδική αναφορά στην άμυνά μας και την καλή της λειτουργία. Θα πρέπει να επαναφέρουμε τη σταθερή λειτουργία στην άμυνα ενόψει των πλέι οφ και μετράει πάρα πολύ να είσαι αποτελεσματικός και στην επίθεση και στην άμυνα».

Για τη ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της ΑΕΛ:

«Ευχαριστούμε την επίσημη ΑΕΛ για την άψογη φιλοξενία και εννοείται πως θα τους την ανταποδώσουμε στην «Αρένα» . Αυτά που θα πω δεν έχουν να κάνουν με ανθρώπους της ΑΕΛ, δεν ρίχνω κάπου την ευθύνη. Στο δεύτερο γκολ, ο Τόνγκια, λανθασμένα πήγε να πανηγυρίσει μπροστά από την κερκίδα της ΑΕΛ και σωστά δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Έκανε λάθος. Στο φάουλ όμως, που προηγήθηκε στο τρίτο γκολ, είχαμε καταιγισμό ρίψεων αντικειμένων χωρίς να προκαλέσει κανένας παίκτης μας. Σε εκείνο το σημείο ο Άνχελ Γκαρσία δέχθηκε μία πένσα. Πήρε την πένσα και την έδωσε στον διαιτητή ο οποίος του έδειξε κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, την ώρα που έδωσε ο Άνχελ την πένσα μπήκε μέσα ένας επιτηρητής και την πήρε. Τι έπρεπε να κάνει ο ποδοσφαιριστής μας; Γιατί δέχθηκε την κίτρινη κάρτα; Αντί να καταδικάσουμε τη ρίψη αντικειμένων ασχολούμαστε με το ότι έπρεπε να αποβληθεί ο Γκαρσία. Αντί να τα βάλουμε με τον κλέφτη, τα βάζουμε τον νοικοκύρη».

Για τα αγωνιστικά νέα:

«Θα είναι σε καλύτερη κατάσταση Γκάμα και Σάντσες και κατά τη διάρκεια της ημέρας πρέπει να αποφασίσουμε ποιο ματς θα εκτίσουν την ποινή τους Γκαρσία και Τόνγκια».

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα