Ομόνοια: Ολοκληρώνει για Εθνικό, με μοναδικό στόχο το τρίτο διαδοχικό τρίποντο

Ομόνοια: Ολοκληρώνει για Εθνικό, με μοναδικό στόχο το τρίτο διαδοχικό τρίποντο

Newsroom
εθνικος ομονοια
Η Ομόνοια είναι ένα βαθμό μακριά από την τρίτη θέση και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες αύριο (14/2) στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης.

Το «τριφύλλι» ολοκληρώνει σήμερα (13/2) την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής απαιτητικής εξόδου στο Δασάκι. Με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, αφενός λόγω της φόρμας του Εθνικού, που με τον Σατσιά βγάζει πολύ καλή εικόνα και αφετέρου, λόγω της ιδιαιτερότητας του γηπέδου.

Όπου σχεδόν πάντα η Ομόνοια αντιμετωπίζει δυσκολίες. Ειδικά οι επιθετικές αρετές της ομάδας της Άχνας, θα πρέπει να προσεχθούν. Πέτυχε 37 γκολ σε 24 αγώνες πρωταθλήματος ο Εθνικός και επιθετικά είναι καλύτερος ακόμη και από ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω απ’ αυτόν, όπως η Ανόρθωση, η Νέα Σαλαμίνα, η ΑΕΛ, έχοντας τον ίδιο απολογισμό με τον Απόλλωνα.

Με πολύ καλή ψυχολογία, οι «πράσινοι» καλούνται να βγάλουν τη δεδομένη ποιότητα που έχουν, ώστε να περάσουν αλώβητοι από το Δασάκι. Τρίτη διαδοχική νίκη θα είναι ότι καλύτερο για το συγκρότημα του Τσέχτιλ Ρέικνταλ, στην προσπάθεια καλύτερου πλασαρίσματος, ενόψει play off.


Ο Νορβηγός ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα αυξήσει τα καλά της διαστήματα, ώστε να πλησιάσει στα αγωνιστικά του «θέλω», παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Για να μπορέσει να κτίσει ένα σερί, με τα πολλαπλά οφέλη που αυτό συνεπάγεται.

Αλιούμ και Σίμιτς όπως υπογραμμίσαμε και χθες συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος της κανονικής προπόνησης και λογικά θα είναι στην αποστολή, που θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα. Εκτός θα είναι οι Μπασιρού και Ψάλτης.

Α.Γ.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα