ΑΕΛ Λεμεσού: Με Γαρπόζη 4 ματς σε 11 μέρες πήρε 10 βαθμούς!

ΑΕΛ Λεμεσού: Με Γαρπόζη 4 ματς σε 11 μέρες πήρε 10 βαθμούς!

ομονοια
Από τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα στην 1η Φεβρουαρίου που ανέλαβε ο Αλέξης Γαρπόζης, η ΑΕΛ έχει μείνει αήττητη παίρνοντας 10 βαθμούς από τους 12 που μπορούσε να διεκδικήσει.

Την 01η Φεβρουαρίου 2024 ο Αλέξης Γαρπόζης έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΛ Λεμεσού. Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας η ΑΕΛ φιλοξένησε τη Νέα Σαλαμίνα στο «ΆλφαΜέγα Stadium», όπου την κέρδισε με 3-1. Ντεμπούτο με νίκη για τον Κύπριο τεχνικό στον πάγκο της ΑΕΛ.

Την Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024, η ΑΕΛ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Καρμιώτισσα, στο «Στέλιος Κυριακίδης» όπου πέρασε νικηφόρα από εκεί με 1-3. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι του Αλέξη Γαρπόζη στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας.

Την επόμενη μέρα, 07 Φεβρουαρίου 2024, ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα που δεν ξεκίνησε ποτέ για την 21η αγωνιστική, Οθέλλος-ΑΕΛ, υπέρ των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού με 0-3, μιας και η μη παρουσία ιατρού στο γήπεδο ήταν ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας.

Τρία τρίποντα ήδη για την ΑΕΛ με Αλέξη Γαρπόζη στον πάγκο μέσα στην πρώτη βδομάδα του Φεβρουαρίου, για να έρθει το… 10άρι βαθμών το βράδυ της Κυριακής (11-02-2024) με τον βαθμό ισοπαλίας (1-1) στο εντός έδρας ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Μέσα σε 11 μέρες μέσα από 4 παιχνίδια η ΑΕΛ πήρε 10 βαθμούς με Αλέξη Γαρπόζη ως προπονητή. Η ΑΕΛ είναι στην 9η θέση με 30 βαθμούς και έχει μέχρι και την ολοκλήρωση της α΄ φάσης του πρωταθλήματος ακόμη δύο παιχνίδια στο «ΆλφαΜέγα Stadium».

Τη μέρα των ερωτευμένων, 14 Φεβρουαρίου, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, ενώ για την 26η αγωνιστική ως τυπικά φιλοξενούμενη θα αντιμετωπίσει τον συμπολίτη Άρη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το χθεσινό «Χ» του γαλαζοκίτρινου ντέρμπι και είναι αυτός στην 1η θέση με το πέρας της 24ης αγωνιστικής, αν και ισοβαθμεί με ΑΠΟΕΛ.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα