Δεν είναι μόνο αγωνιστικά τα θέματα της Ανόρθωσης

Δεν είναι μόνο αγωνιστικά τα θέματα της Ανόρθωσης

Πάνος Λάρκος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Τρεις ήττες και μία ισοπαλία στο… φεύγα με την Πάφο. Η Ανόρθωση δείχνει μπλοκαρισμένη και δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του πρώτου γύρου που έπαιζε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Τώρα που είναι πολύ πιο «γεμάτη» αγωνιστικά από προηγούμενες αγωνιστικές, αντί να παρουσιάζεται βελτιωμένη, παρουσιάζει προβληματική εικόνα.

Απέναντι στην Ομόνοια έχασε 3-1 σε ένα καταστροφικό δεύτερο μέρος. Ενώ στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε νεύρο και διάθεση στο γήπεδο, κατάφερε να προηγηθεί σε ένα σημαντικό χρονικό σημείο λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, στο δεύτερο μέρος κατάρρευσε. Δέχθηκε στο 47΄ το γκολ από τον Στεπίνσκι και μετά… εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει και να ανταποκριθεί εντός γηπέδου.

Χωρίς να βγάλει προσωπικότητα και εγωισμό. Απλά παραδόθηκε στην Ομόνοια με ένα Αρμπολέδα που δείχνει μεγάλη αστάθεια, με μία άμυνα που δεν αντιδρούσε σωστά, με εύκολα λάθη στις μεταβιβάσεις και γενικότερα η ομάδα δεν έβγαλε τον χαρακτήρα που θα έπρεπε. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία από πλευράς Ανόρθωσης, αλλά δεν πρέπει κανείς να μείνει εκεί γιατί θα χαθεί η ουσία.

Και η ουσία είναι ότι τα θέματα και τα προβλήματα της Ανόρθωσης δεν είναι μόνο αγωνιστικά αλλά και διοικητικά/εξωαγωνιστικά. Όταν υπάρχει γκρίνια στα αποδυτήρια για διάφορα θέματα είναι λογικό και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας να επηρεαστεί. Και όσο δεν έρχονται νίκες τόσο αυτό το φαινόμενο θα γίνεται όλο και πιο έντονο.

Η διοίκηση Σάντη καλείται να βρει λύσεις άμεσα. Να μπορέσει να διαχειριστεί τα θέματα που απασχολούν και να επέλθει η ηρεμία που θα βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό την ομάδα να καλμάρει και να παλέψει με μεγαλύτερες πιθανότητες και με νέα δεδομένα προς την υλοποίηση του στόχου που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Μπορεί πολύ περισσότερα

Η φετινή Ανόρθωση έδειξε ότι μπορεί πολύ περισσότερα. Έχει τις δυνατότητες, έχει τον κόσμο στο πλευρό της που αποτελεί και τον πιο σταθερό και καλό της παίκτη και επιβάλλεται να βρει τις λύσεις και τους τρόπους για να επανέλθει στις επιτυχίες. Στην επόμενη αγωνιστική έχει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι μιας και υποδέχεται τον Απόλλωνα και θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο.

Αυτή την πίεση ο Γκαγιέγο πρέπει να βρει τον τρόπο να την αποβάλει από τους παίκτες του και τα αποδυτήρια και να έρθει η πολυπόθητη νίκη. Ο Ισπανός θα επιστρέψει στον πάγκο στο ντέρμπι με την ομάδα της Λεμεσού μιας και θυμίζουμε ότι έμεινε στην κερκίδα στο ντέρμπι με την Ομόνοια λόγω τιμωρίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα