ΑΠΟΕΛ: Ο Σα Πίντο έπλεξε τον ιστό για μία σπουδαία νίκη

ΑΠΟΕΛ: Ο Σα Πίντο έπλεξε τον ιστό για μία σπουδαία νίκη

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Είπε αυτά που ήθελε να πει στους ποδοσφαιριστές ο Σα Πίντο, θα γίνει πιο συγκεκριμένος στα αποδυτήρια του ΓΣΠ και άπαντες στον ΑΠΟΕΛ, περιμένουν ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί σήμερα στις απαιτήσεις του ντέρμπι με την ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας άκρως σημαντική νίκη, λίγο πριν από το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Τρίποντο που εάν έλθει, θα αυξήσει τη διαφορά των γαλαζοκιτρίνων από τους κιτρινοπράσινους στους 9 βαθμούς και παραλλήλως θα τους σταθεροποιήσει στην κορυφή, έχοντας μαξιλάρι ασφαλείας.

Στον ΑΠΟΕΛ, περνούν το μήνυμα ότι επουδενί δεν τρομάζουν επειδή η ΑΕΚ είναι αήττητη εδώ και ένα γύρο. Αγωνίζονται στη δική τους έδρα, εξάλλου, με σύμμαχο τον κόσμο τους και την αυτοπεποίθηση στα ύψη! Στο ΓΣΠ, υπενθυμίζεται, δεν έχασαν φέτος ως γηπεδούχοι.

Ο Μπέλετς θα κληθεί να υπερασπίσει σε άλλο ένα παιχνίδι την εστία της ομάδας, έχοντας ως στόχο να διατηρήσει το μηδέν παθητικό για 13 φετινό ματς και 8ο στο ΓΣΠ (πρωτάθλημα).

Με δεδομένο το γεγονός ότι ο Κρέσπο είναι στο απουσιολόγιο σε άλλο ένα παιχνίδι, στο κέντρο της άμυνας θα διατηρηθεί το δίδυμο Ντβάλι, Πέτροβιτς. Δύο παίκτες που έδεσαν μεταξύ τους και με εξαίρεση το ματς στο Δασάκι με τον Εθνικό, έχουν σταθερά υψηλό επίπεδο συνεργασίας.

Ο Σούσιτς αναμένεται ότι θα αναλάβει τον ρόλο του αριστερού μπακ, έχοντας ως κύριο μέλημα να περάσει «χειροπέδες» στα εξτρέμ της ΑΕΚ, παρέα με τον Τσεπάκ που θα κινείται στην αντίθετη πλευρά. Ο τελευταίος, επιστρέφει στην 11άδα αφού πήρε ανάσες στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα.

Το ίδιο και ο Κβιλιτάια που θα πάρει τη γνωστή του θέση στην επίθεση. Ο Γεωργιανός μετρά πολύ καλές εμφανίσεις στο τελευταίο διάστημα και είναι γενικώς σε καλό φεγγάρι. Επίσης, κόντρα στην ΑΕΚ έχει καλή παράδοση στο βασικό σκέλος της δουλείας του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μαρκίνιος, πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ, θα είναι στα «φτερά» της γραμμής κρούσης και στην άλλη πλευρά, το προβάδισμα έχει ο Ντογκαλά. Συνδετικός κρίκος των παικτών που προαναφέραμε θα είναι ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος παρουσιάζεται αισθητά ανεβασμένος και συμβάλλει στα μέγιστα.

Στο χώρο του κέντρου, ο Κοσταντίνοφ δεν βγαίνει από την 11άδα ούτε με αίτηση, το ίδιο και ο Ντάλσιο. Έδεσαν μεταξύ τους και καλούνται σε άλλο ένα παιχνίδι να αποτελέσουν βασικούς πυλώνες για να έλθει η επιτυχία.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, αντιλαμβάνεται τη σπουδαιότητα του αγώνα που εντάσσεται στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και αναμένεται ότι θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας του Σα Πίντο.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα