ΑΠΟΕΛ: Οι αβέβαιοι Ζέφτε, Σαρφό και στο βάθος Κανό

ΑΠΟΕΛ: Οι αβέβαιοι Ζέφτε, Σαρφό και στο βάθος Κανό

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Λιγότερο από μία εβδομάδα απέμεινε μέχρι να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και στον ΑΠΟΕΛ, επιχειρείται γερό ξεκαθάρισμα όλων των εκκρεμοτήτων. Που παρεμπιπτόντως, δεν είναι λίγες.

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ζέφτε Βιτάλ από τη Ρέιντζερς, με τους Σκωτσέζους να έχουν προσεγγίσει τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ και να επιχειρούν συμφωνία μαζί του. Θέλουν να τον προσθέσουν από τώρα στο ρόστερ τους, κάτι που ευνοεί κι ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται στους «γαλαζοκίτρινους» με τη μορφή δανεισμού από τη Φλουμινένσε.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως διέρρευσε η πληροφορία για κίνηση του ΑΠΟΕΛ ώστε να αποκτήσει τον Λαουτάρο Κανό. Πρόκειται για 22χρονο Αργεντινό που παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας και στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του κάτω των 17 ετών.

Την ίδια ώρα, προκύπτει ενδιαφέρον για τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό από ομάδα του Κουβέιτ. Στον ΑΠΟΕΛ είναι ενήμεροι για το συγκεκριμένο ζήτημα και σε περίπτωση που ικανοποιηθούν οικονομικά, τότε θα ανάψουν το πράσινο φως. Στη θέση που αγωνίζεται ο βραχύσωμος παίκτης, έχει προστεθεί στο ρόστερ ο Ιρανός Μεχρί.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις «τρέχουν» στην ομάδα της Λευκωσίας και ανά πάσα στιγμή μπορεί να… σκάσουν ανακοινώσεις.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα