Παίκτης της Ομόνοιας και επίσημα ο Μπάκιτς

Παίκτης της Ομόνοιας και επίσημα ο Μπάκιτς

Newsroom
ΜΠΑΚΙΤΣ
Η ομάδα της Λευκωσίας ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Μαυροβούνιο επιθετικό.

Ακόμη μια επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus, καθώς πριν από μερικά λεπτά η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση (ελεύθερος) του 24χρονου επιθετικού από το Μαυροβούνιο, Ντούσαν Μπάκιτς για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο υψηλόσωμος στράικερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα της Ντινάμο Μινσκ, με την οποία σκόραρε 24 φορές και έδωσε 16 ασίστ σε σύνολο 64 αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο 24χρονος διεθνής Μαυροβούνιος επιθετικός, Ντούσαν Μπάκιτς, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ντινάμο Μινσκ. Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας 2,5 χρόνων.

Ο Ντούσαν Μπάκιτς κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, με τη Ντινάμο Μινσκ και την Μπουντουτσνόστ, ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του. Έχει παίξει σε πέντε αγώνες της εθνικής Μαυροβουνίου, με πιο πρόσφατο αυτόν απέναντι στη Λιθουανία τον περασμένο Νοέμβριο, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Καλωσορίζουμε τον Ντούσαν Μπάκιτς στην ΟΜΟΝΟΙΑ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα