ΑΠΟΕΛ: Ακονίζει το ξίφος για νομική μάχη

ΑΠΟΕΛ: Ακονίζει το ξίφος για νομική μάχη

ΑΠΟΕΛ
Στον ΑΠΟΕΛ, παρουσιάζονται πανέτοιμοι για να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας τους και ετοιμάζονται για νομική μάχη όσον αφορά στο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» που δεν τελείωσε ποτέ.

Έχει καταχωρηθεί ένσταση για την απόφαση του διαιτητή Μενέλαου Αντωνίου να διακόψει οριστικά τον αγώνα για τη φάση του «16» του κυπέλλου, με τη θέση του ΑΠΟΕΛ να αναφέρει πως δεν εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια από τον διαιτητή για να συνεχιστεί ο αγώνας, όπως είχε συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν μετά από ρίψη κροτίδων. Επίσης, λένε ότι δεν αποδεικνύεται από κανένα βίντεο ότι οι οπαδοί του φέρουν ευθύνη για τη διακοπή.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα το παλέψουν μέσω των νομικών τους οι οποίοι μαζεύουν κάθε στοιχείο και υλικό ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας από το 51ο λεπτό και να μην προκύψει καταλογισμός του αγώνα υπέρ των «ερυθρολεύκων».

O νομικός εκπρόσωπος των γαλαζοκιτρίνων, Στέλιος Χριστοδούλου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» επί του θέματος.

Διαβάστε όσα είπε ο Στέλιος Χριστοδούλου:

«Έχει ήδη κατατεθεί ένσταση. Στο κείμενο αναγράφονται οι λόγοι για τους οποίους θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη διακοπή δεν θα έπρεπε να συμβεί. Η υπόθεση θα οριστεί για μεταγενέστερο στάδιο. Προβλέπεται ότι οι ενστάσεις πρέπει να καταχωρούνται μέχρι 48 ώρες από το τέλος του αγώνα. Η συγκεκριμένη ένσταση έχει προωθηθεί και στη Νέα Σαλαμίνα και ο Αθλητικός Δικαστής έχει ζητήσει και την τοποθέτηση του εν λόγω σωματείου. Μέχρι τις 24/1 η Νέα Σαλαμίνα έχει το χρονικό περιθώριο να τοποθετηθεί.

Η άποψη μας είναι ότι με τα δεδομένα που υπήρχαν στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο όταν αποφάσισε να το διακόψει ο διαιτητής, δεν δικαιολογούσαν αυτή την απόφαση. Και αυτό θα υποστηρίξουμε μεταξύ άλλων ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή. Το σημαντικό είναι ποια δεδομένα είχε ενώπιον του ο διαιτητής την ώρα που έπαιρνε την απόφασή του. Αυτό το οποίο θα πρέπει να αποφασιστεί είναι αν λήφθηκε με τον σωστό τρόπο η απόφαση του. Η θέση μας είναι ότι η διακοπή είναι αδικαιολόγητη».

Για τον Παπαγεωργίου:

«Πρέπει να αποδειχθεί ο τραυματισμός και κατά πόσο ο ισχυριζόμενος τραυματισμός επηρέασε τον ποδοσφαιριστή για να μην μπορεί να αγωνιστεί».

Αγωνιστικά δεδομένα:

Την ίδια ώρα, στον ΑΠΟΕΛ γύρισαν σελίδα και σκέφτονται το παιχνίδι με τον Οθέλλο για την 20ή αγωνιστική. Εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Κοσταντίνοφ και Εντονγκαλά, όπως επίσης ο τραυματίας Κρέσπο, η επιστροφή του οποίου αναμένεται σε δυο περίπου εβδομάδες.

Τι ισχύει για την ποινή;

Αξίζει να σημειωθεί πως η ποινή που επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή στον ΑΠΟΕΛ, για αγώνα με κλειστή τη Νότια κερκίδα, δεν θα ισχύσει για τον αγώνα με τον Οθέλλο. Θα ισχύσει στον αγώνα της 22ης αγωνιστικής απέναντι στην Καρμιώτισσα που θα διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα