Ο «Λούης» κάνει μαγικά και τον «ορέγονται» εκ νέου, η ρήτρα και τι ισχύει με Χέρενφεν

Ο «Λούης» κάνει μαγικά και τον «ορέγονται» εκ νέου, η ρήτρα και τι ισχύει με Χέρενφεν

Newsroom
ΛΟΙΖΟΥ
Το Gazzetta Cyprus σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την περίπτωση του Λοΐζου, ο οποίος διανύει εξαιρετικό διάστημα και «θέλγει» με την απόδοσή του.

Το σημερινό κείμενο προοριζόταν έτσι και αλλιώς στον Λοΐζο. Που έθελξε και έκανε την κορυφαία του εμφάνιση, απέναντι στη Δόξα. Τώρα καπάκι ένα ακόμη φημολογούμενο ενδιαφέρον για πάρτη του από τη Χέρενφεεν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει Τούρκος δημοσιογράφος, ο οποίος έχει πέραν των 200 χιλιάδων ακόλουθων στο Twitter, ο Κύπριος ακραίος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Ολλανδικής ομάδας. Οπως γράφει στην ανάρτηση του, η Χέρενφεν θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον 20χρονο άσο υπό την μορφή δανεισμού. Η επίσημη Ομόνοια δεν επιβεβαιώνει την πιο πάνω πληροφορία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι στα πλάνα της ομάδας να παραχωρήσει δανεικό τον Λοΐζου. Και δη 15 μέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Όπως δε πληροφορείται το Gazzetta Cyprus πλέον στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα αγοράς. Επομένως αυτή η παράμετρος είναι σε θέση να αλλάξει ή όχι δεδομένα, σε κάθε περίπτωση. Εν προκειμένου να δοθεί δανεικός ο παίκτης αυτή την περίοδο θεωρείται πολύ απομακρυσμένο ενδεχόμενο. Ωστόσο επειδή μιλάμε για μεταγραφική περίοδο, όλα είναι ανοικτά και ανά πάσα στιγμή τα δεδομένα αλλάζουν.

Εξαρτάται φυσικά και από το πόσο η συγκεκριμένη ομάδα θέλει τον «Λούη». Πάντως αν συνεχίσει να κάνει τα μαγικά του, δε θα αργήσει η στιγμή που θα μιλάμε για ένα σούπερ deal πώλησης του σε μεγαλύτερο κλαμπ, που ποτέ δεν έκρυψε είναι στόχος του. Απέναντι στη Δόξα, έδειξε απελευθερωμένος, του ταίριαζε και το στυλ παιγνιδιού του νέου κόουτς και «έκανε παπάδες».

Έτρεξε ασταμάτητα, ντρίμπλαρε, σμπαραλιάζοντας την αντίπαλη άμυνα, μοίρασε, σκόραρε, τα έκανε όλα ο Λοΐζος. Ήταν μία αψεγάδιαστη εμφάνιση από τον νεαρό, κατά την άποψη μας μακράν η κορυφαία του φετινή και μία από τις καλύτερες στη σύντομη μέχρι τώρα καριέρα του. Χωρίς υπερβολή.

Ήταν πραγματικά ασταμάτητος, δεν έκανε λάθη στο γήπεδο, θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ. Αυτό που παρουσίασε το Σάββατο ήταν εκπληκτικό show και με μία λέξη ήταν απολαυστικός. Μέτρα 6 γκολ, 3 ασίστ σε 17 εμφανίσεις και οδεύει ολοταχώς μακράν στην κορυφαία του χρονιά.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα