Χριστοφόρου για Τσίκο: «Θα κληθεί σε απολογία και θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι»

Χριστοφόρου για Τσίκο: «Θα κληθεί σε απολογία και θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι»

Newsroom
χριστοφ
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για την επιστροφή του Τσίκο στην Κύπρο, καθώς και για το πως θα διαχειριστεί η διοίκηση την αδικαιολόγητη απουσία του.

Αναστάτωση στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης έχει προκαλέσει το θέμα του Τσίκο που επέστρεψε στην Κύπρο, ενώ ήταν αδικαιολογήτως απών τις προηγούμενες μέρες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την ενδεχόμενη τιμωρία του Ανγκολέζου, υποστηρίζοντας πως το θέμα θα λυθεί άμεσα αφού πρώτα ο ίδιος κληθεί σε απολογία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Χριστοφόρου:

«Για να κλείσει αυτό το θέμα, ο Τσίκο είναι στην Κύπρο. Όντως συμπεριλαμβάνεται στην 27αδα της Αγκόλας όμως οι επιλαχόντας δεν βρίσκονται με τους υπόλοιπους 23. Ήρθε καθυστερημένα στην Κύπρο, για αυτό τον δηλώσαμε ως αδικαιολόγητο απών. Δεν προπονήθηκε το πρωί. Θα κληθεί σε απολογία ο παίκτης και από εκεί πέρα θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα