Νέα Σαλαμίνα: Το εκπληκτικό ματς του «Παπ» και ο πονοκέφαλος του Χριστοδούλου
Έχει αρκετά να κρατήσει αλλά και να διορθώσει η Νέα Σαλαμίνα από την αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας. Η ομάδα της Αμμοχώστου χωρίς να κάνει το καλύτερο της παιχνίδι και χωρίς να θέλξει με την απόδοση της κατάφερε να πάρει το ζητούμενο. Ήταν άκρως αποτελεσματική στις φάσεις που δημιούργησε και «χτύπησε» σε σημαντικά χρονικά σημεία του αγώνα.
Πέρα από τον Ντουρμισάι που πέτυχε χατ-τρικ και ήταν ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής του αγώνα, υπήρξε και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που κλήθηκε να σε ένα πολύ δύσκολο ρόλο και τα πήγε εξαιρετικά. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαγεωργίου ο οποίος πήρε φανέλα βασικού αντί του Νάρσινγκ που ήταν ανέτοιμος.
Ο Ολλανδός είναι παίκτης της διαφοράς για την φετινή Νέα Σαλαμίνα και είναι ξεκάθαρο ότι η απουσία του είναι σημαντική. Να όμως που ο «Παπ» κατάφερε να καλύψει επάξια το κενό του και να μπορέσει να συμβάλει και ουσιαστικά στο να έρθει η νίκη.
Το δεύτερο γκολ ξεκινά από δική του κάθετη πάσα στον Φερνάντες προτού δώσει έτοιμο γκολ στον Ντουρμισάι και στο τρίτο γκολ από δική του πίεση ψηλά η ομάδα έκλεψε την μπάλα και ο Ντουρμισάι έκανε το 3-1. Είχε με λίγα λόγια σημαντική συμβολή στα δυο από τα τρία τέρματα της ομάδας του και γενικότερα με την εικόνα, τα τρεξίματα του και όλα όσα έδειξε στο γήπεδο φέρνει στον Χριστοδούλου ένα ευχάριστο πονοκέφαλο.
Θα επαναφέρει τον Νάρσινγκ στο αρχικό σχήμα ή μήπως η εμφάνιση και η εικόνα του Παπαγεωργίου θα φέρει νέα δεδομένα στο καταρτισμό στου αρχικού πλάνο των «ερυθρολεύκων»;
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
