Ο Ντουρμισάι πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του, πρώτο της Νέας Σαλαμίνας από το 2019!

Ο Ντουρμισάι πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του, πρώτο της Νέας Σαλαμίνας από το 2019!

Μανώλης Μακρόπουλος
ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ
Ο Φλοριάν Ντουρμισάι ήταν ο άνθρωπος του αγώνα στην εκτός έδρας νίκη της Νέας Σαλαμίνας με 2-3 στην έδρα του Εθνικού Άχνας.

Το βράδυ της Τετάρτης (3/1), Εθνικός Άχνας και Νέα Σαλαμίνα χάρισαν στους φίλους του πρωταθλήματος Cyta ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με πέντε γκολ, ένα ακόμη ακυρωμένο και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Η... μπίλια «έκατσε» στο κόκκινο, αφού το σύνολο του Χριστόδουλου Χριστοδούλου επικράτησε με 2-3, στην ουσία χάρη στον εξαιρετικό Φλοριάν Ντουρμισάι, ο οποίος πέτυχε όλα τα γκολ της ομάδας του. Αυτό ήταν το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα του Αλβανού στράικερ, ο οποίος στο παρελθόν έχει πετύχει 5 φορές «ντοπιέτα» (δυο γκολ σε ένα ματς), τις δυο με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης της Νέας Σαλαμίνας, έπειτα από το 2019 και τον Κίνγκσλει Ονουέγκμπου, που βρίσκει δίχτυα τρεις φορές στο ίδιο παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα